News

El este românul ajuns celebru pe Netflix la 80 de ani. În ce film joacă

Un bătrân fără niciun fel de experiență în cinematografie a ajuns să joace în filme la vârsta de 80 de ani. Pelicula care l-a făcut celebru se găsește pe Netflix și a obținut numeroase premii.
06.02.2022 | 13:09
El este romanul ajuns celebru pe Netflix la 80 de ani In ce film joaca
El este românul ajuns celebru pe Netflix la 80 de ani. Foto: Facebook/Intergalde
ADVERTISEMENT

”Niciodată nu este prea târziu să atingi culmile succesului”, afirmă cu încredere Luca Sabin, un țăran autentic care și-a făcut debutul în cinematografie la vârsta de 80 de ani.

Povestea plină de inspirație a bătrânului este o adevarată lecție despre vise și răbdare. Toată viaţa, Luca a fost tăietor de lemne, crescător de animale şi cultivator al pământului. Acum, la apusul vieții, joacă într-un film pe Netflix şi are cu un cont pe IMDB, cea mai populară platformă de recenzii şi informații despre filme din lume.

ADVERTISEMENT

Luca Sabin face parte din distribuția peliculei ”Întregalde”, regizată de Radu Munteanu. Bătrânul a ajuns să joace în filme fără să aibă niciun fel de experiență în acest domeniu.

Un român în vârstă de 80 de ani a ajuns celebru pe Netflix. Joacă în filmul ”Întregalde”

Foto: captura Imdb

În filmul regizat de Radu Munteanu, Luca Sabin joacă rolul unui bătrân senil. Acesta povestește cât de șocat a fost la filmări.

ADVERTISEMENT

”Când am fost acolo şi am văzut atâta maşină. Când am văzut atăta străini acolo, atâta reporteri acolo mă gândeam: apăi, măi, Doamne, apăi pe mine cine m-o adus”,a relatat Luca despre prima sa experienţă la filmări, conform Antena3.

Aflat pentru prima oară într-o astfel de aventură, bătrânul a stat bine cu răbdarea, în condițiile în care regizorul Radu Munteanu spune că s-au tras şi câte 40 de duble la unele cadre. În peliculă au jucat şi soţia şi nepoata lui Luca Sabin.

ADVERTISEMENT

”Rămâne ceva în urma mea la nepoţi la copii. Nepoțica mea când o fi mare o să vadă că am jucat acolo”, spune fericit bătrânul.

Românul care a ajuns celelebru pe Netflix la 80 de ani e fericit. ”Rămâne ceva în urma mea la nepoţi la copii”

Foto: Facebook/Intergalde

Bătrânul nu va uita niciodată ziua premierei filmului. Pe 27 septembrie a venit maşina şi l-a adus la Cluj.

ADVERTISEMENT

”Ne-au luat interviuri. Nu mă vedeam şi de colo şi de colo. M-am simțit foarte bine că am putut face faţă”, spune recunoscător Luca Sabin.

Filmul ”Întregalde” a fost premiat deja la câteva festivaluri

Pelicula lui Radu Munteanu prezintă aventura a trei prieteni care lucrează într-un ONG şi care pleacă în Munții Apuseni pentru a-i ajuta pe locuitorii satului izolat numit Întregalde. Aceștia rămân însă blocați şi sunt nevoiți să petreacă noaptea alături de un bătrân senil.

“Întregalde” a fost primit excelent de presa străină. Filmul a obținut mai multe premii la festivaluri şi competiții internaționale.

ADVERTISEMENT
Tags: