Life

El este românul care a dat lovitura la loto. I-a păzit pe soții Ceaușescu înainte de execuție și a speriat Loteria cu schema inventată. „Știe ce sunt numere calde, numere reci”

Românul care a dat lovitura la loto cu ani în urmă este cel care i-a păzit pe soții Ceaușescu înainte de execuție. Acesta le dădea sfaturi altor jucători.
02.02.2023 | 19:18
El este romanul care a dat lovitura la loto Ia pazit pe sotii Ceausescu inainte de executie si a speriat Loteria cu schema inventata Stie ce sunt numere calde numere reci
Românul care a dat lovitura la Loto. I-a păzit pe soții Ceaușescu înainte de execuție. Sursa foto: Facebook, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Românul care a dat lovitura la loto este cel care i-a păzit pe soții Ceaușescu înainte de a fi executați. Cunoștințele îl contactau pentru a-l întreba despre posibile numere câștigătoare. A inventat o schemă pe care au aplicat-o și alții.

El e românul care a dat lovitura la loto, la 6 din 49. I-a păzit pe soții Ceaușescu înainte de execuție

Generalul în rezervă Andrei Kemenici, decedat din 2021, a jucat în numele mai multor amici din Târgoviște combinația câștigătoare la 6 din 49 și le-a dat sfaturi celor care joacă la Loto.

ADVERTISEMENT

În 2010, bărbatul a câștigat la Loto 6 din 49, iar din premiu i-a ajutat pe unii membrii ai familiei, pe unele cunoștințe, precum și pe cei nevoiași. După ce a pus mâna pe premiul cel mare, Kemenici a fost contactat de toată lumea pentru sfaturi în privința numerelor.

“Ce să fac? Eu am fost un om activ. Mă bucur că am reușit să aduc fericirea în 29 de familii care au contribuit cu cât au putut la cumpărarea biletului.

ADVERTISEMENT

Așteptam de mult acest câștig. Simțeam că o sa vină!

Au început deja să mă sune tot felul de cunoștințe, să mă întrebe pe ce numere să joace la viitoarele extrageri, a declarat Andrei Kemenici cu mult timp în urmă, potrivit cancan.ro.

Acesta punea bilete la Loto încă de dinainte de Revoluția din 1989. Acesta căuta tot felul de scheme pentru a câștiga, după cum a declarat o cunoștință.

ADVERTISEMENT

“Caută tot felul de scheme. Nu joacă la întâmplare, la noroc, cum s-ar zice. Știe ce sunt numere calde, numere reci… Uite că acum a reușit”, a spus un vecin, conform sursei menționate.

Cu toate acestea, deși era cunoscut pentru schemele la Loto, generalul a dus o viață liniștită și retrasă.

ADVERTISEMENT

Pe 22 decembrie 1989, Adnrei Kemenici era ofiţer activ al Armatei Române, având gradul de colonel. În afară de faptul că era comandantul UM 01417, era și comandantul Garnizoanei Târgoviște, unde au fost ținuți sub pază soții Ceaușescu, de la 22 decembrie, ora 18.30, până la 25 decembrie, ora 14.45.

Andrei Kemenici a murit în 2021

Miercuri, 11 august 2021, Andrei Kemenici s-a stins din viață. Acesta avea 85 de ani la momentul decesului.

Membrii familiei generalului în rezervă au transmis că acesta a murit liniștit, exact așa cum și-a trăit viața.

“A fost, este şi va rămâne în sufletele noastre. La bine şi la greu, ne-a fost tată, bunic, străbunic, soț, comandant, camarad. A ales să părăsească această lume la fel de demn cum a trăit. În linişte.

Golul rămas în urma lui nu se poate măsura în cuvinte. Se simte şi se trăieşte cu fruntea sus, bărbăteşte şi demn, aşa cum ne-a învățat întotdeauna.

Rămas bun! Să ne veghezi în continuare!”, a transmis familia lui Andrei Kemenici, confirmând informația decesului, notează ziare.com.

Andrei Kemenici s-a născut pe 25 noiembrie 1936 la Bicaz, în județul Neamț. A absolvit Școala de ofițeri de Antiaeriană din Brașov. În 1989 era ofițer activ în cadrul Armatei Române, cu grad de colonel. A devenit cetățean de onoare al municipiului Târgoviște în anul 2015.

ADVERTISEMENT
Tags: