Life

El este românul de 24 de ani care a dat lovitura în SUA. Sebastian a ajuns milionar: ”200.000 de dolari sunt mărunțiș”

Cine este tânărul de 24 de ani care a devenit milionar în euro în Statele Unite ale Americii. Este născut din părinți români.
03.02.2023 | 20:29
El este romanul de 24 de ani care a dat lovitura in SUA Sebastian a ajuns milionar 200000 de dolari sunt maruntis
Cine este tânărul de 24 de ani care a devenit milionar în euro în Statele Unite ale Americii. Este născut din părinți români. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

El este românul de 24 de ani care a dat lovitura în SUA. Sebastian Ghiorghiu a ajuns milionar datorită activităților pe care le are agenția de publicitate pe care o deține peste Ocean. Spune că suma de 200.000 de dolari reprezintă un mărunțiș.

Cine este tânărul de 24 de ani care a devenit milionar în euro în Statele Unite ale Americii. Este născut din părinți români

Sebastian Ghiorghiu s-a născut în Detroit, după ce părinții săi de naționalitate română au emigrat în Statele Unite ale Americii în anii ’80. Tânărul de 24 de ani este foarte activ în social media, pe Instagram având peste 129 de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT

A reușit să devină milionar mulțumită unor colaborări cu Google și Youtube, în momentul de față averea sa ridicându-se la 8 milioane de dolari. Tânărul nu este doar bogat, ci și recunoscut pentru afirmațiile controversate.

În mediul online dă lecții oamenilor și-i învață cum să facă bani, precizând că fiecare tânăr care a ajuns la vârsta de 20 de ani trebuie să dețină o mașină sport în garaj. În plus, suma de 200.000 de euro i se pare a fi un „mărunțiș”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”, a spus Sebastian Ghiorghiu într-un clip publicat pe social media, notează Fox News.

Totodată, milionarul român a povestit că a schimbat până la vârsta de 19 ani 9 mașini, subliniind că oricine își permite astfel de capricii dacă știe să se folosească de inteligența artificială.

ADVERTISEMENT

„Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo. 200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna.

Mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri. Oamenii care vor spune că nu sunt realist, să o s….”,  a mai spus tânărul abonaților de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Ce locuri de muncă a avut Sebastian Ghiorghiu

Sebastian Ghiorghiu a avut de-a lungul anilor mai multe locuri de muncă, primul fiind în perioada liceului. A lucrat la Taco Bell și la o spălătorie auto, ambiționându-se să iasă din impasul financiar în care era familia sa.

Milionarul român a declarat că părinții săi aveau probleme cu banii atunci când el era mic, de aceea s-a ambiționat să lucreze și să nu ducă lipsă de nimic. A vrut să fie neurochirurg, dar a ajuns să facă afaceri cu mașini după ce și-a cumpărat Infiniti G35.

Se întâmpla în perioada în care era angajat al unei spălătorii auto. Apoi tânărul de 24 ani a început să vândă proprietăți imobiliare, având asigurat constant un „venit pasiv”. În prezent, profitul său lunar este între 300.000 și 400.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
Om de afaceri italian, bătut până la leșin și jefuit de un grup...
Om de afaceri italian, bătut până la leșin și jefuit de un grup de români îmbrăcați în carabinieri. "Mi-au pus un pistol în gură ca să nu țip"
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
Piața imobiliară. Credite ieftine de la stat, condiții de acordare
Piața imobiliară. Credite ieftine de la stat, condiții de acordare
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite...
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite să se culce cu el