Life

El este românul vândut pentru zece mii de dolari. Povestea impresionantă a unui tânăr pe care familia l-a dat pe când era un bebeluș

Brandon Simon și-a spus povestea incredibilă de viață. Tânărul a fost vândut de părinții biologici- români- pentru zece mii de dolari.
28.11.2022 | 18:39
El este romanul vandut pentru zece mii de dolari Povestea impresionanta a unui tanar pe care familia la dat pe cand era un bebelus
Brandon Simon a fost vândut pentru 10.000 de dolari. Foto: colaj Fanatik/ capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Un bebeluș fost vândut de părinții români unui cuplu de canadieni pentru suma de zece mii de dolari. Brandon Simon a devenit un tânăr de succes pe plan profesional și personal, iar acum și-a spus povestea.

Povestea bebelușului român vândut pentru zece mii de dolari unor canadieni

Brandon Simon și-a spus povestea incredibilă de viață în cadrul unui interviu acordat pentru sport.ro. Tânărul s-a născut în România, dar la doar câteva luni avea să ajungă în Canada.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unui „intermediar”, părinții biologici l-au vândut pentru suma deloc modică de zece mii de dolari, în anul 1991.

„În 1991 am fost vândut de familia mea din România unui cuplu din Canada în schimbul a 10.000 de dolari. …Exista şi un intermediar.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu cum o chema pe femeia care a vorbit cu ai mei. Poate Angela?! Nu ştiu. Ce ştiu e că mă aflam în spital, apoi tranzacţia a fost aranjată şi documentele din instanţă au fost falsificate. Asta e ce am aflat”, a povestit Brandon Simon conform unica.md.

La un moment dat, Brandon a reușit să ia legătura cu mama sa biologică. Știe despre ea că s-a recăsătorit cu un alt bărbat, locuiește în Italia și că din familie li s-a cerut să nu-l caute.

ADVERTISEMENT

Tânărul a întrebat-o cum a putut să vândă un bebeluș și apoi să trăiască ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă curiozitățile sale au rămas fără răspuns.

Tânărul vândut în Canada a vrut să-și facă o carieră în România

Fotbalul reprezintă una dintre marile pasiuni ale lui Brandon Simon, copilul vândut pe bani mulți. În adolescență, după ce a practicat celebrul sport și în Canada, și-a dorit să revină în țara sa natală și să joace la o echipă din Botoșani, acolo unde a și venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Din nefericire pentru el, după scurt timp în care părea să-și trăiască visul, a fost nevoit să se întoarcă în Canada pentru a-și putea continua studiile.

„Am vrut să joc la Botoşani. Era povestea mea de Hollywood. Am refuzat să joc pentru Canada când eram puşti.

Aveam sentimente pentru România…Am mers acolo cu inima deschisă, eram mândru că pot să joc pentru Botoşani…Am stat jumătate de an, dar a trebuit să plec pentru că nu am găsit un liceu unde să pot învăţa în limba engleză”, a povestit Brandon Simon.

După câțiva ani, a revenit în România unde a jucat în echipe precum Chiajna sau Dinamo, iar antrenor, la un moment dat, i-a fost chiar Flavius Stoican.

Brandon Simon, suferințe și în Canada

După ce mama sa adoptivă a murit, Brandon Simon a trecut printr-o perioadă dificilă. El a suferit un accident la cap și a avut nevoie de mult timp pentru a se recupera. Pe de altă parte, a început să lucreze cu deținuții din penitenciarele canadiene.

„După facultate, am început să lucrez ca specialist în intervenţii la penitenciare pentru minori. M-am specializat în intervenţie şi în prevenirea suicidului”, a completat tânărul.

Brandon este împlinit și în plan personal. Este căsătorit și are o fetiță în vârstă de patru ani căreia își dedică aproape tot timpul.

Micuța îl mai întreabă uneori dacă mai are de gând să joace fotbal, iar tânărul a dezvăluit că plănuiește să o aducă și pe ea în România.

„Mă bucur că m-am întors și sper să revin an de an în vacanță, data viitoare vin și cu familia”, a încheiat Brandon Simon interviul.

ADVERTISEMENT
Tags: