Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“El este singurul antrenor care poate lucra cu Gigi Becali!” Dezvăluirea făcută la Fanatik Superliga

Bănel Nicoliță (37 de ani) a dezvăluit cine a fost singurul antrenor care a reușit să îl țină în frâu pe patronul Gigi Becali.
01.11.2022 | 13:03
El este singurul antrenor care poate lucra cu Gigi Becali Dezvaluirea facuta la Fanatik Superliga
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță i-a distrus pe jucătorii FCSB la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a vorbit despre relația antrenorilor cu Gigi Becali.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri despre Gigi Becali. Care a fost singurul antrenor care l-a ținut în frâu pe patronul FCSB

Nicoliță e convins că Olăroiu a fost singurul antrenor care a fost independent la FCSB și care avea mână liberă la transferuri: „Și eu am avut aceeași situație. Dar uite cum era domnul Olăroiu. Pe care patronul, indiferent că vrem sau nu, avea o părere. Decidea ce jucători vrea”.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al FCSB își aduce aminte cum Becali voia să îl impună ca titular pe atacantul Vali Badea, dar și pe alți jucători: „Gigi spunea și atunci că își dorește să joace Badea, sau x sau y. Trebuie să știi să duci ca antrenor acolo unde vrei”.

Bănel e de părere că antrenorii care nu se opun și acceptă din prima ordinele lui Becali nu au viață lungă la FCSB, iar Olăroiu a fost singurul care a reușit să lucreze cu patronul: „E clar că dacă tu accepți din prima să îi bagi…. Cosmin Olăroiu a știut să lucreze cu dânsul. Eu sunt sigur că domnul Cosmin a știut să îl ia și să vorbească cu el”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță nu a fost deloc deranjat de criticile lui Gigi Becali: „Pentru mine a fost fantastic”

Deși mulți jucători ai FCSB sunt extrem de afectați de criticile patronului, Bănel Nicoliță era motivat de discursul patronului: „Pentru mine Gigi Becali a fost fanstastic. Chiar dacă și pe mine pe critica și ieșea la televizor. Nu mă supăram. Era clar că omul ăla își dorește să fiu din ce în ce mai bun și avea încredere în mine. Altfel nu spunea la televizor și mă scotea. Nu există!”.

Ba, mai mult, Gigi Becali venea extrem de rar în vestiar înainte sau după meciuri:  „Omul nu știu dacă a venit de zece ori în șase ani jumătate cât am fost eu. Mai ne făcea să râdem înainte de meci și ne zicea că azi batem, x dă două goluri. Ne făcea să râdem și ne dădea încredere”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș e de părere că Laurențiu Reghecampf se înscrie în aceeași categorie, însă Bănel e sceptic: „Eu nu am lucrat cu Reghe, din punctul meu de vedere Olăroiu a știut să lucreze cu Gigi Becali. Ne-au ajutat și rezultatele”, a mai spus fostul fotbalist la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Bănel Nicoliță, regrete pentru Nicolae Dică: „E un orgolios și mă așteptam”

Bănel Nicoliță a fost surprins că Nicolae Dică a plecat de la FCSB după ce reușise să lege patru victorii consecutive. „Pe Dică îl cunosc foarte bine și îmi e ca un frate mai mare. Era clar că el a luat o decizie. E un orgolios și mă așteptam.

ADVERTISEMENT

A fost o surpriză însă că s-a întâmplat acum după ce avea patru victorii”, a concluzionat fostul coechipier al lui Nicolae Dică la FCSB.

ADVERTISEMENT