Reacţia federaţiei: "El este singurul cu care am negociat. Nu se doreşte un interimat. Şi Andone e o soluţie"

FRF, Cosmin Contra, razvan burleanu, ANDREI VOCHIN

Andrei Vochin a oferit prima reacţie FRF despre posibila numire a lui Cosmin Contra pe postul de selecţioner. Consilierul lui Răzvan Burleanu a mărturisit că la ora actuală nu s-a discutat nimic cu antrenorul lui Dinamo Bucureşti cu privire la preluarea echipei naţionale a României. "În acest moment nu este adevărată varianta Cosmin Contra. Singurul care a fost contactat este Dan Petrescu. Nu se doreşte numirea unui interimar. Cine vine acum, va sta şi în următoarea campanie. Şi Andone poate să fie o soluţie", a spus Vochin.

La rândul său, invitat într-o emisiune televizată, Ioan Andone a vorbit şi el despre posibilitatea preluării echipei naţionale a României. "Preluarea echipei naţionale este o mândrie şi o onoare pentru orice antrenor de fotbal, dar să ştiţi că acest post nu este unul chiar atât de uşor. Trebuie să ai mare experienţă, dar după părerea mea trebuie să şi fi jucat pentru echipa naţională atunci când erai în activitate ca fotbalist. Eu sunt pregătit dacă vine oferta!", a spus Andone.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Reacţie FRF. "Daum se întâlneşte cu Burleanu"

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin a vorbit şi despre situaţia contractului lui Daum şi este convins că cele două părţi vor ajunge cât de curînd la un acord, "Acum urmează rezilierea contractului domnului Daum. Ori în această seară, ori mâine de dimineaţă, preşedintele FRF se va întâlni cu domnul Daum pentru a negocia rezilierea. El mai are contract până în decembrie", a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În cazul în care Christopf Daum va accepta să rezilierea contractului, antrenorul secund al selecţionerului german, Ionuţ Badea a mărturisit că toţi tehnicienii din din staff-ul său îşi vor da demisiile. Badea a fost omul pe care Daum l-a acceptat în echipa sa şi după ce acesta colaborase cu fostul selecţioner al României, Anghei Iordănescu. La vremea respectivă din echipa lui "Tata" Puiu mai făceau parte Viorel Moldovan şi Daniel Isăilă. Ultimul a devenit între timp selecţionerul U 21.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775