News

El este șoferul care a produs o tragedie de Revelion. Are 20 de ani și obținuse recent permisul auto

În noaptea de Revelion, imediat după intrarea în 2023, un șofer de 20 de ani din Iași a produs o uriașă tragedie, intrând cu mașina într-un grup de pietoni. Cine este bărbatul.
03.01.2023 | 07:40
El este soferul care a produs o tragedie de Revelion Are 20 de ani si obtinuse recent permisul auto
Șoferul care a produs o uriașă tragedie de Revelion, în județul Iași. Sursa foto: captură bzi.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trei oameni au fost spulberați de un autoturism chiar în noaptea dintre ani, în Cotnari. În urma accidentului, un bărbat a murit.

Șoferul care a produs o uriașă tragedie de Revelion, în județul Iași, are 20 de ani și obținuse recent permisul auto

Noul an 2023 a debutat cu o tragedie, în județul Iași. Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de 12 oameni aflați pe o trecere de pietoni în localitatea Cotnari.

ADVERTISEMENT

Șoferul a acroșat trei persoane aflate pe șosea. Din păcate, în urma evenimentului, un bărbat de 42 de ani a murit.

Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iaşi, a spus că acesta a suferit un traumatism cranio cerebral sever şi un stop cardio respirator. Medicul de pe ambulanţa ajunsă la fața locului a declarat ulterior decesul.

ADVERTISEMENT

Printre cei răniți s-a aflat şi un copil de 14 ani și un alt bărbat de 39 de ani. Ambii au ajuns la spital cu fracturi.

La două zile după acest nefericit eveniment au apărut informații despre autorul accidentului.

Acesta este un tânăr de doar 20 de ani, dintr-o altă localitate ieșeană, fără mare experiență la volan. Mai mult, în ciuda acestui aspect, se pare că el circula cu viteză excesivă în momentul producerii tragediei.

ADVERTISEMENT

Localnicii îl descriu ca o persoană teribilistă care mereu circula cu viteză prin localitate. El obținuse permisul în urmă cu câteva luni.

”Șoferul este din satul Cârjoaia. Din câte am aflat, avea permisul luat prin luna mai. Are vreo 20 de ani și e teribilist, e cunoscut ca circulă mereu cu viteza mare.

ADVERTISEMENT

Chiar au spus oamenii că l-au văzut și ziua, pe 31, circulând cu viteza, de a virat pe două roți într-o curbă. După impact a reușit să oprească mașina undeva la aproximativ 100-150 de metri după ce i-a lovit”, a spus un localnic pentru publicația locală bzi.ro.

Primarul localității în care s-a produs tragedia, despre șoferul vinovat: ”Avea cam 130 km/h”

Primarul localității Cotnari, Vasile Crețu, a vorbit și el despre tragedia din primele minute ale noului an. Acesta spune că șoferul teribilist avea o viteză foarte mare.

”Din ce am văzut noi, dar și din mărturiile pasagerului din dreapta, care a fost întrebat de poliție, a spus ca șoferul avea peste 100/h, cam 130/h.

Toți ceilalți care au fost acolo și au văzut au spus ca avea viteză foarte, foarte mare”, a spus edilul în presa locală.

ADVERTISEMENT