News

El este Ștefan, un băiat lăsat să se înece într-o groapă în care se scălda cu prietenii. ”Mai bine să moară el decât să mor eu”

Un adolescent de doar 16 ani a murit, după ce a fost lăsat să se înece într-o groapă săpată de angajații unei balastiere. Băiatul venise la scăldat cu prietenii.
05.06.2024 | 14:58
El este Stefan un baiat lasat sa se inece intro groapa in care se scalda cu prietenii Mai bine sa moara el decat sa mor eu
El este Ștefan, un băiat lăsat să se înece într-o groapă în care se scălda cu prietenii. Sursa Foto: Observatornews.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan avea doar 16 ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt, după ce a fost lăsat să se înece într-o groapă de doi metri, unde venise la scăldat cu mai mulți prieteni.

”Am sărit fără să mă mai gândesc”

Incidentul halucinant s-a petrecut în comuna Iordăcheanu, din județul Prahova, la scrut timp după ce Ștefan și prietenii săi au mers să se răcorească într-o groapă adâncă de doi metri, săpată de angajații unei balastiere, unde se acumulase apă.

ADVERTISEMENT

Era pentru prima dată când Ștefan mergea la scăldat în acel loc unde, din păcate, și-a găsit sfârșitul.

Nici bine nu a intrat în apă că Ștefan a început să strige după ajutor, însă prietenii săi nu au putut să îl salveze pentru că erau prea mici.

ADVERTISEMENT

În acel moment, puștii au început să strige după ajutor, iar doi prieteni de-ai lui Ștefan, care se aflau în zonă, au alergat într-un suflet să îl salveze.

„Am ajuns aici şi era deja băiatul în apă, se vedea la fund, eu eram cu prietenul meu şi am sărit după el în apă şi l-am tras, că altceva n-am ştiut ce să fac, de frică. 

ADVERTISEMENT

Prima dată mi-a fost frică să sar, că am zis că poate mă înec şi eu, dar am sărit fără să mă mai gândesc”, a declarat Mihai, unul dintre prietenii lui Ştefan, potrivit Antena3CNN. 

”Mai bine să moară el decât să mor eu”

Prietenii lui Ștefan spun că în timp ce strigau după ajutor, în zonă, se afla și șoferul unui camion, angajat al balastierei, care ridica un buldoexcavator.

ADVERTISEMENT

Aceștia spun că s-au rugat minute în șir de bărbat să îi ajute să își scoată prietenul din apă, însă individul a avut o atitudine care i-a șocat pe bieții copii.

“A fost un angajat aici care a venit, s-a uitat că el se zbătea în apă şi le-a spus la copii că cică “mai bine să moară el decât să mor eu” şi a plecat”, a mai povestit Mihai, prietenul lui Ștefan.

La scurt timp după ce Ștefan a fost scos din apă a ajuns și ambulanța, care l-a transportat de urgență la spital, unde a şi murit.

ADVERTISEMENT
Tags: