Life

El este tânărul care a făcut 5 milioane de vizualizări doar cu un clip. E mai tare ca Selly

26.08.2020 | 15:57
El este tanarul care a facut 5 milioane de vizualizari doar cu un clip E mai tare ca Selly
El este tânărul care a făcut 5 milioane de vizualizări doar cu un clip. E mai tare ca Selly. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlad Vaida este unul dintre cei mai urmăriți tineri de pe rețelele de socializare. Clujeanul, celebru pentru seria „Ești român dacă…” a dat din nou lovitura datorită unei videoclip postat pe pagina de TikTok. Este vorba de o farsă care a strâns peste 5 milioane de vizualizări într-un timp record.

Vloggerul a reușit o performanță greu de imaginat datorită unei simple farse. Acesta a postat în mediul online o filmare în care apare o femeie care trece pe o stradă din oraș. Intitulată „Ce faci în Cluj iubire?”, filmarea în care apare aleatoriu o femeie a strâns în câteva ore un număr record de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Provocarea amuzantă i-a adus un succes răsunător. Vlad Vaida a preluat în filmarea făcut de pe balconul unui bloc sunetul unui fan entuziasmat din SUA care își întâlnește idolul, pe nimeni alta decât celebra dansatoare Addison Rae.

Vlad Vaida, cel mai vizionat vlogger de pe canalul de TikTok

Așa se face că postarea sa a adunat 5 milioane de vizualizări și peste 700 de mii de aprecieri. Și asta numai în câteva ore, performanță pe care nu au atins-o până acum alți vloggeri celebri printre care se numără Selly, pe numele real Andrei Șelaru.

ADVERTISEMENT

Concret, cel mai urmărit videoclip de anul acesta de pe TikTok România aparține românului nostru din Cluj-Napoca. Filmulețul poate fi vizionat AICI, precum și multe alte videoclipuri printre care se numără și cea mai recentă provocare denumită #3tipuri. 

View this post on Instagram

DA TAG TUTUROR FETELOR CE LE CUNOSTI 😂

A post shared by Vlad Vaida (@vladvaida) on

Clujeanul, probleme serioase cu kilogramele în plus, în copilărie

Vlad Vaida a început să posteze în mediul online în urmă cu mai bine de 10 ani, însă abia recent a cunoscut adevărata celebritate. Clujeanul își dorește să fie autentic și fără pic de artificii, motiv pentru care nu a ascuns niciodată faptul că s-a luptat cu kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Vloggerul cântărea la vârsta de numai 13 ani 90 de kilograme, însă câțiva ani mai târziu a luat decizia de a face o schimbare radicală. Vlad Vaida a dat jos circa 33 de kilograme, iar acum se mândrește cu forma fizică de invidiat pe care o menține cu mult sport și sală.

„Îmi era teamă de critică. A trebuit să fiu propria mea motivație. Nu pot să spun că a fost ușor până să ajung aici. Dar a meritat orice efort.

ADVERTISEMENT

Acum însă sunt foarte atent la mesajul pe care îl transmit, să fie înțeles așa cum îmi doresc eu”, spunea vloggerul în urmă cu ceva timp, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: