Fosta vedetă a lui Liverpool, Diouf, arestat pentru ameninţări cu moartea şi cu bătaia

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
08/02/2018, 20:37
Fosta vedetă a lui Liverpool, Diouf, arestat pentru ameninţări cu moartea şi cu bătaia GALERIE FOTO

După modelul lui George Weah, fostul star de la AC Milan, care a reuşit în viaţa politică din Liberia ajungând recent în funcţia de şef al statului, un alt ex-internaţional african, senegalezul El Hadji Diouf, şi-a pus în cap să ajungă şi el preşedintele ţării sale.

Controversatul jucător acum în etate de 37 de ani, care a evoluat în Premier League pentru Liverpool, Blackburn, Sunderland, este însă recunoscut drept un temperament coleric, autor de multe ori a unor ieşiri în decor care i-au stricat definitiv imaginea.

El Hadji Diouf, sfătuit să renunţe

Din păcate caracterul l-a trădat din nou şi şansele de a mai candida la preşedinţie şi a câştiga s-au redus aproape de zero, după ce presa din ţara sa a dezvăluit faptul că El Hadji Diouf a fost reţinut de poliţie în urma interceptării unor convorbiri telefonice, în care se putea clar cum ameninţa cu răpirea şli cu bătaia un membru al guvernului!

O altă înregistrare este cu El Hadji Diouf ameninţând cu moartea un personaj politic şi în aceste condiţii fostul internaţional a devenit şi mai nepopular în propria ţară şi a fost sfătuit să renunţe la cariera politică, deoarece are prea multe episoade negative în palmares şi oamenii nici nu îl vor băga în seamă.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.