Pe modelul Weah! Un fost adversar al steliştilor intră în politică cu vise mari

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 13:08
Pe modelul Weah! Un fost adversar al steliştilor intră în politică cu vise mari

El Hadji Diouf s-a retras din fotbal în urmă cu doi ani, după ce şi-a reziliat contractul cu Sabah FA, formaţie din prima ligă a Malaeziei. Fostul internaţional intenţionează să intre în politică şi să candideze la preşedinţia Senegalului.

“Mulţi ani m-am gândit doar la fotbal, dar acum am o altă carieră, una în politică. Am luat această decizie pentru că sunt oameni la mine în ţară care aşteaptă ca eu să schimb lucruri. Vreau să fiu un soldat pentru tineri. În următorii doi ani mă voi concentra doar pe acest lucru. Sunt câţiva oameni care mă sfătuiesc. Vreau să ajung preşedintele Senegalului”, a declarat El Hadji Diouf pentru FourFourTwo.

El Hadji Diouf, prezenţe în Premier League

Fostul internaţional senegalez a dezvăluit faptul că are licenţă de antrenor, dar a preferat să lase fotbalul pentru politică. “Am fost la cursuri, mi-am luat şi licenţa, dar am decis să mă concentrez pe planurile cu politica”, a mai precizat Diouf.

El Hadji Diouf a jucat de-a lungul timpului pentru Sochaux, Rennes, Lens, Liverpool Bolton, Sunderland, Blackburn Rovers, Rangers, Doncaster Rovers, Leeds United şi Sabah FA. Pentru echipa naţională a Senegalului a bifat 70 de selecţii între 2000 şi 2008, timp în care a marcat 24 de goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.