Life

El l-a văzut ultima dată în viață pe Stephan Pelger. Mărturii cutremurătoare: „Era tot timpul agitat!”

Cine l-a văzut ultima dată în viața pe Stephan Pelger. Mărturii cutremurătoare ies la iveală despre regretatul designer.
12.06.2023 | 14:19
El la vazut ultima data in viata pe Stephan Pelger Marturii cutremuratoare Era tot timpul agitat
Stephan Pelger a murit joi la doar 43 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală despre moartea lui Stephan Pelger. Cine l-a văzut pentru ultima oară în viață pe designerul care a fost găsit spânzurat, joi, în atelierul său din București. Avea doar 43 de ani și suferea de mai multă vreme de insomnii și depresie.

Persoana care l-a văzut ultima dată în viață pe Stephan Pelger. Cum se comporta designerul în ziua sinuciderii

Patronul unui restaurant din Capitală a fost persoana care a interacționat ultima dată cu Stephan Pelger. Alinică Cosmin a dezvăluit că designerul trecea adesea pe la el să ia masa, iar în ziua când s-a sinucis l-a observat foarte supărat și agitat. Dădea des din picior și s-a ridicat de mai multe ori și a mers la baie.

ADVERTISEMENT

”Stephan era supărat tare față de cum îl știam eu. Nu l-am simțit ca fiind debusolat, ci mi s-a părut foarte agitat. El era tot timpul agitat în ultima perioadă, ceva îl măcina, nu îi dădea pace. A dat din picior mereu cât a stat la masă, în acea seară, ba se ducea la baie, ba dădea din picior, ba iar se ducea la baie.

Eu când am aflat vestea că nu mai este printre noi am rămas șocat.Chiar cu o săptămână înainte de a se întâmpla ce s-a întâmplat vorbeam cu el pentru o linie de bluze, pentru domeniul HoReCa.

ADVERTISEMENT

Vreau să le fac la angajați ținute pentru local. În rest, nu mi s-a părut nimic ciudat la el dacă ne raportăm la vestimentație. El tot timpul a fost impecabil în ceea ce privește ținutele pe care le purta”, a declarat Alinică Cosmin pentru Click!

Totodată, patronul de restaurant a mărturisit că în urmă cu trei săptămâni, Stephan Pelger a sunat la localul său să-și comande mâncare și nu s-a mai prezentat fizic, așa cum obișnuia. Pentru că stăteau aproape, Alinică Cosmin s-a oferit să-i ducă el comanda.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a postat pe Facebook Stephan Pelger înainte de sinucidere

Stephan Pelger a fost descoperit joi, 8 iunie, spânzurat, în locuința lui din Sectorul 2, din București, aici unde avea și atelierul. Vecinii au fost cei care i-au observat absența și au alertat oamenii legii. Tot aceștia au spus că nu l-au văzut abătut în ultima vreme și că era mai tot timpul cu zâmbetul pe buze.

De ani buni, designerul se confrunta cu depresia și a stârnit controverse în spațiul public prin prisma orientării sale sexuale. Într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de facebook, Stephan Pelger a scris că îi este foarte dor de tată, care a plecat din această lume în 2019.

ADVERTISEMENT

Stephan Pelger a fost incinerat, în urma deciziei mamei lui, iar cenușa a fost dusă în Germania și îngropată alături de fratele decedat al său. Pe parcursul vieții, designerul a fost internat de mai multe ori la un centru de tratament pentru depresie, după ce a ajuns să ia și 40 de pastile pe zi.

”Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim (…)”, spunea designerul.

ADVERTISEMENT
Tags: