Fotbal intern

El poate fi înlocuitorul lui Țucudean! CFR Cluj, pregătită să dea o nouă lovitură cu un atacant ghanez: „Trebuia să semnez înainte de pandemie”. Video

22.06.2020 | 18:41
El poate fi inlocuitorul lui Tucudean CFR Cluj pregatita sa dea o noua lovitura cu un atacant ghanez Trebuia sa semnez inainte de pandemie Video
ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate ale lui George Țucudean l-au ținut departe de teren, iar CFR Cluj a început căutările pentru un posibil înlocuitor al internaționalului român.

Mumuni Shafiu este un atacant din Ghana, care a dezvăluit pentru presa din țara sa că trebuia să semneze un contract cu campioana României înainte de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Astfel, clujenii se orientează din nou pe piața din Africa, acolo unde au descoperit talente, printre care și Lacina Traore.

Înlocuitorul lui George Țucudean vine din Ghana

Mumuni Shafiu este căpitanul formației Ashanti Gold, din prima ligă ghaneză, pentru care a reușit să înscrie un gol în patru meciuri în actuala ediție de campionat. Atacantul a dezvăluit în presa din țara sa că a ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Am fost în România și am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câțiva jucători din Argentina și Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19.

Președintele m-a sunat și m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului”, a spus Mumuni Shafiu, pentru modernghana.com.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Mumuni Shafiu pe 11 mai
  • 75.000 de euro este cota de piață a lui Mumuni Shafiu, conform transfermarkt.com

Dan Petrescu, mulțumit de echipa sa după ultimul meci

Dacă la derby-ul cu FCSB, 1-0, Dan Petrescu nu a fost mulțumit de elevii săi, după victoria cu FC Botoșani, 2-0, tehnicianul și-a schimbat discursul și i-a lăudat pe jucători:

ADVERTISEMENT

„Aveam mare nevoie de puncte pentru că a câştigat şi Craiova. A fost un meci bun. Ciprian Deac este cel mai profesionist cu care am lucrat, alături de Culio.

După meciul cu FCSB nu am dormit prea bine. Ori mergeam pe mâna lui Greg, care are experienţă sau să risc cu un tânăr. Otto a apărat o minge grea la 2-0”.

„De obicei am avut ghinion la Botoşani. Azi nu am avut. Şi arbitrajul a fost bun. 

Trebuie să pregătim foarte bine acest meci cu Universitatea Craiova. Botoşani e obosită, vor avea un drum lung la Craiova. Probabil că vor obţine trei puncte şi se vor apropia de noi”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT