Sport

„El va fi antrenorul anului!”. Mitică Dragomir a dat verdictul și spune cum ar lucra acesta cu Gigi Becali

Dumitru Dragomir a dat verdictul în lupta pentru antrenorul anului și a vorbit despre cum ar lucra acesta cu Gigi Becali la FCSB.
23.05.2024 | 10:33
El va fi antrenorul anului Mitica Dragomir a dat verdictul si spune cum ar lucra acesta cu Gigi Becali
„El va fi antrenorul anului!”. Mitică Dragomir a dat verdictul și spune cum ar lucra acesta cu Gigi Becali. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a câștigat campionatul chiar în ultima etapă din Grecia, în urma victoriei obținute pe terenul celor de la Aris cu scorul de 2-1. Tehnicianul român a ajuns astfel la al doilea titlu de campion cu PAOK Salonic, primul fiind câștigat în 2019.

Mitică Dragomir a vorbit despre performanța lui Răzvan Lucescu: „Este colos!”

În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre performanța lui Răzvan Lucescu din Grecia.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, grație rezultatelor obținute cu PAOK, Mitică îl vede pe Lucescu junior ca fiind antrenorul anului 2024: „Antrenorul anului va fi Lucescu Jr. Cel mai tare antrenor al anului.

Am fost de 4 ori la meciurile lui. Nu cred că am văzut mulți antrenori așa iubiți de public precum Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru el și pentru taică-su și maică-sa că l-au educat bine. Este un băiat admirabil. Ca antrenor, este colos!

Să iei în Grecia campionatul, e ceva senzațional. Este de felicitat din mai multe puncte de vedere. Are minte, are talent”, a declarat Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: „Răzvan Lucescu ar putea să colaboreze cu Gigi Becali”

Întrebat de Horia Ivanovici, gazda emisiunii care se vede în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30, cum s-ar înțelege Răzvan Lucescu cu Gigi Becali, omul de afaceri a dat răspunsul.

„Dacă ar veni la FCSB, ar putea să colaboreze cu Gigi. Voi uitați-va că Gigi are aceiași oameni pe lângă el de 20 de ani. Bineînțeles că știe cum să vorbească cu Gigi, e un băiat educat.

ADVERTISEMENT

E antrenorul anului și îl va bate pe taică-su. Bravo! Felicitări lui și familiei că i-au dat o asemenea educație”, a mai spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal la MAX Profețiile lui Mitică.

PAOK a reușit să câștige al 4-lea trofeu de campioană din istoria echipei. Totodată, formația din Grecia a ajuns la al doilea titlu cu Răzvan Lucescu pe bancă. Echipa din Salonic a terminat sezonul la două puncte față de principala contracandidată, AEK.

„Răzvan Lucescu ar putea să colaboreze cu Gigi Becali”

ADVERTISEMENT