El va fi pericolul numărul 1 pentru Real Madrid în meciul cu Bayern

Sorin Dumitrescu   
în Champions League
24/04/2018, 13:47
El va fi pericolul numărul 1 pentru Real Madrid în meciul cu Bayern
Columbianul James Rodriguez visează la un meci mare contra lui Real Madrid

Columbianul James Rodriguez va fi pericolul numărul 1 pentru Real Madrid în prima manşă a semifinalei Champions League, de la Munchen, împotriva lui Bayern. Sud-americanul se află la campioana Germaniei tocmai de la Real, echipă care l-a lăsat la Bayern până în vara lui 2019!

Mazilit de antrenorul Zinedine Zidane, deşi este unul dintre bunii prieteni ai starului lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, James Rodriguez nu a avut un început foarte promiţător nici la Bayern, cu italianul Carlo Ancelotti pe bancă, dar venirea lui Jupp Heynckes a însemnat şi începutul revirimentului columbianului.

Columbianul e dornic de răzbunare faţă de Zidane

Care acum este chiar unul dintre jucătorii cei mai în formă pentru Bayern şi antrenorul Heynckes are numai cuvinte de laudă din toate punctele de vedere:  “E un fotbalist total diferit, foarte generos şi care se sacrifică mult pentru defensivă“. O caracteristică în care James nu s-a regăsit niciodată pe Bernabeu.

Columbianul nu vrea să mai revină la Madrid, considerând că la Munchen s-a adaptat foarte bine şi dorinţa sa este să continue cu Bayern, lucru pe care îl vor şi şefii bavarezilor, care vor face o ofertă lui Real. Rodriguez, care îl consideră pe Zidane drept omul care i-a dorit plecarea, e decis să facă un meci mare şi să pună umărul la calificarea lui Bayern în finala Champions League. Recunoaşte că există şi dorinţă de răzbunare şi cu un James Rodriguez supermotivat campioana Germaniei poate spera la un rezultat care să îi deschidă uşa spre finala de la Kiev.

Închide ×