Life

Ela, soția lui Petrică de la Mireasa, atacată, din nou, în mediul online. Ce i se reproșează acum: ”Fără să te fandosești așa…”

Ela, soția lui Petrică de la Mireasa, este iar în vizorul internauților, după ce în urmă cu ceva timp oamenii i-au sugerat să fie mai respectuoasă cu partenerul de viață.
15.01.2022 | 12:03
Ela sotia lui Petrica de la Mireasa atacata din nou in mediul online Ce i se reproseaza acum Fara sa te fandosesti asa
ADVERTISEMENT

Tânăra a fost atacată din nou, la scurt timp după ce câștigătorul emisiunii de la Antena 1 a distribuit o imagine cu ei. Fosta concurentă de la Mireasa pare că fie superficială în fotografii.

Internauții sunt de părere că frumoasa brunetă nu este deloc naturală atunci când pozează, ba dimpotrivă se fandosește foarte mult. Fanii cred că ar trebui să se schimbe.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, soția lui Petrică de la Mireasa a primit și câteva sfaturi de la oameni, care sunt de părere că are multe lucruri de la învățat de la iubitul ei.

Ela de la Mireasa, în vizorul fanilor. Ce au spus oamenii despre soția lui Petrică

„Dar de ce trebuie să iei poziția asta precum… nu poți fi și tu naturală precum Petrică? Măcar învață lucruri bune de la el cât ai ocazia. fără să te fandosești așa”,este comentariul lăsat de o persoană pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ela nu a reacționat la vederea mesajului venit din partea internautului, semn că soția lui Petrică de la Mireasa nu a băgat în seamă răutățile din social media.

Din păcate, bruneta nu este pentru prima oară în vizorul fanilor, care de la finalul emisiunii matrimoniale au lăsat mai multe mesaje negative la adresa celor doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Ela și Petrică de la Mireasa, nași de cununie. Cum au reacționat fanii

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 de la Antena 1, au fost aspru criticați după ce au fost nași de cununie la o nuntă din Maramureș, acolo unde au petrecut sărbătorilor de iarnă.

Este vorba de cununia religioasă a fratelui fostului concurent de la Mireasa, care și-a unit destinul cu aleasa inimii sale în perioada Crăciunului, când nu se organizează astfel de evenimente.

ADVERTISEMENT

„În calendarul bisericesc scrie clar că nu se fac nunți”, „Pe ce motiv s-a dat dezlegare? Spuneți-ne și nouă muritorilor de rând… și nași necununați și nuntă în ziua de Crăciun”.

„Măi, măi, măi cum se face oare? Nu este pentru toți aceeași regulă? Sau la voi la Maramu așa este?

Eu personal am întrebat și preotul mi-a spus că nu se poate cununa și nici boteza”, sunt câteva dintre mesajele fanilor lăsate după ce au văzut imaginile de pe Instagram.

ADVERTISEMENT