Life

Ilan și Alina Laufer au ajuns la capătul puterilor. Cu ce se confruntă în relația lor: „Nu credeam că va ajunge perioada asta”

Alina și Ilan Laufer au vorbit despre cât de solicitantă este viața cu gemeni, plângându-se că au ajuns la capătul puterilor.
05.11.2021 | 16:03
Ilan si Alina Laufer au ajuns la capatul puterilor Cu ce se confrunta in relatia lor Nu credeam ca va ajunge perioada asta
Alina și Elan Laufer, probleme în paradis din cauza copiilor. Foto: Instagram/ wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Alina și Ilan Laufer formează unul din cele mai carismatice cupluri din showbiz-ul românesc. De când au devenit părinți de gemeni, viața lor a fost dată complet peste cap.

Omul de afaceri și soția sa s-au plâns într-o emisiune de televiziune de cât le este de greu să îi crească pe copii. Fac față cu dificultate la cei mici, căci nu sunt nici pe departe cei mai cuminți copii din lume.

ADVERTISEMENT

Alina a spus că îi este dor de perioada în care era doar ea cu soțul ei, în primul rând de călătoriile pe care le făceau împreună.

Vedeta a spus că acum, după multă vreme, a reușit să doarmă o noapte întreagă, cei mici trezindu-se după ce și ea și-a făcut somnul.

ADVERTISEMENT

Ilan și Alina Laufer, viață grea cu gemenii

În momentul în care copiii plâng și urlă, Ilan o trezește din somn pe soția sa. Ea nu îi aude niciodată, având un somn adânc.

„Nu pot să îi laud prea mult că se strică. Eu mă trezesc și o trimit pe ea la copii. Nu aude când fac gălăgie”, au povestit cei doi porumbei la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Ilan a mai spus că e prima oară în viața lui în care își dorește să plece de acasă, nefăcând față creșterii copiilor.

„Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou”, a povestit Ilan Laufer la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum Nathaniel era cel năzdrăvan și pus pe istericale, de data aceasta fetița este cea care le dă bătăi de cap părinților. Ilan a spus, în spirit de glumă, evident, că fata seamănă cu mama ei.

Ilan, ironie la adresa soției sale: „De ce când e ceva negativ trebuie să fiu eu?”

„Pe ea au apucat-o crizele. Trebuia să moștenească și ea ceva de la maică-sa”, a spus Ilan. Alina a ripostat imediat.

„Dar de ce când e ceva negativ trebuie să fiu eu?”, a întrebat ușor indignată femeia.

Cei doi soți au spus că au apelat la un moment dat la serviciile unei bone. N-a trecut mult și au renunțat la ea, iar acum regretă acest lucru.

Nevasta lui Ilan a mărturisit că mai are parte de ajutor din partea mamei sale, care își face de multe ori timp să stea cu copiii.

Chiar dacă perioada prin care trec cei doi este una extenuantă, aceștia se bucură de copiii lor și abia așteaptă să crească. Își doresc să vină ziua în care să nu mai fie atât de agitați.

ADVERTISEMENT