Life

Ele sunt actrițele românce care s-au dezbrăcat în filme. Nume grele pe lista celor care s-au sacrificat de dragul artei

Ce actrițe românce s-au dezbrăcat în filme, de-a lungul carierei lor. Pe listă se află nume cunoscute. Iată câteva dintre ele.
03.02.2023 | 17:20
Ele sunt actritele romance care sau dezbracat in filme Nume grele pe lista celor care sau sacrificat de dragul artei
În ce filme apar actrițele românce nud. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Multe dintre actrițele românce, pe care le vedem în diferite filme, au făcut sacrificii de dragul carierei. Au acceptat și roluri care le-au pus în ipostaze intime, de exemplu.

Actrițe românce care au acceptat să se dezbrace în filme. Ele fascinează și astăzi cu frumusețea lor

Nume consacrate din lumea actoriei au lăsat inhibițiile deoparte și și-au exprimat acordul pentru a apărea în scene nud. Ele au dat startul difuzării erotismului în cinematografe și pe micile ecrane ale românilor, de după Revoluția din 1989

ADVERTISEMENT

Rolurile îndrăznețe le-au adus, totuși, succesul frumoaselor actrițe. Una dintre ele este Anca Turcașiu, care și în momentul de față, la cei 52 de ani, uimește cu fizicul său.

Anca Țurcașiu poate fi văzută, la bustul gol, în filmul ”Miss Litoral”, din anul 1990. Aici, ea interpretează rolul Tinei, o tânără care vrea să fie cea mai frumoasă româncă de la malul mării. Într-una dintre secvențe, Tina face dragoste cu iubitul ei, Dorel, jucat de Marius Gâlea.

ADVERTISEMENT

Oana Sârbu, scenă nud cu Ștefan Bănică Jr

Și Oana Sârbu apare într-o scenă semi-nud, chiar în seria care a consacrat-o, ”Liceeni Rock ‘n’Roll”. În aceasta, ea se iubește cu Mihai, partenerul său, interpretat de Ștefan Bănică Jr. Secvența a fost filmată în 1991.

Ileana Lazariuc poate fi văzută în toată splendoarea sa în filmul ”Supraviețuitorul”. Aici, ea are rolul Zarazei, o tânără care îi ispitea cu frumusețea sa, pe bărbați. În pelicula din 2008, Ileana Lazariuc a filmat scene erotice cu Lucian Viziru.

ADVERTISEMENT

Eugenia Șerban a atras atenția tuturor în anul 2003, după ce în pelicula ”Dulcea saună a morții”, s-a lăsat filmată topless, într-o scenă de dragoste cu o femeie, aceasta jucată de Irina Movilă. Totul, sub regia lui Andrei Blaier.

Tora Vasilescu a captat la rândul ei atenția publicului în 1993, printr-o serie de momente topless, când a interpretat rolul lui Suzy, din filmul realizat după romanul ”Cel mai iubit dintre pământeni”.

ADVERTISEMENT

De altfel, din această categorie face parte și Cezara Dafinescu. Ea poate fi văzută goală în filmul ”Atac la bibliotecă”, din 1992, o apariție care i-a fascinat pe bărbați, la acea vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: