Life

Ele sunt cele 4 zodii care primesc avertismente la finalul lunii mai. Alina Bădic dă o veste importantă pentru Tauri

Ei sunt cei 4 nativi care sunt atenționați la sfârșitul lunii mai. Alina Bădic are un anunț uriaș pentru cei născuți în Taur.
26.05.2024 | 13:35
Ele sunt cele 4 zodii care primesc avertismente la finalul lunii mai Alina Badic da o veste importanta pentru Tauri
Ei sunt cei 4 nativi care sunt atenționați la sfârșitul lunii mai. Alina Bădic are un anunț uriaș pentru cei născuți în Taur. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ele sunt cele 4 zodii care primesc avertismente la finalul lunii mai. Alina Bădic dă o veste importantă pentru Tauri în cadrul emisiunii 360 de grade, difuzată la B1 TV. Descoperă care sunt previziunile complete în rândurile de mai jos!

Ei sunt cei 4 nativi care sunt atenționați la sfârșitul lunii mai. Alina Bădic are un anunț uriaș pentru cei născuți în Taur

Berbec

E nevoie de o canalizare pe lucrurile concrete. Astrele te ajută să pui totul în ordine, să fii ordonat în acte, proiecte și în viață. Fii atent ce faci cu energia și cum gestionezi acea vitalitatea. Pune accent pe pragmatism.

ADVERTISEMENT

Taur

Forță extraordinară, energie, multe idei și curiozitate. Este o implicare mare în proiecte și parteneriate, faci negocieri foarte importante. Trebuie neapărat să gestionezi energia proprie, să fac lucruri pe cont propriu.

Gemeni

Putere mare, îmbogățire prin experiență și dezvoltarea relațiilor cu ceilalți. E o perioadă perfectă pentru a crește idei și pentru a te detașa de anumite lucruri. Ai acces la un alt gen de bucurie sufletească, te redescoperi.

ADVERTISEMENT

Rac

Lucruri de mare forță, nedefinite, se manifestă. Vin anumite trăiri și stări care te pun pe gânduri. Analizezi și descoperi ce se petrece în jurul tău, ce te supără și ce îți place să faci. Trebuie să pui punctul pe i.

Leu

Te simți mai devitalizat decât de obicei, dar poți găsi resurse în activitatea fizică. Cei care stau în casă, izolați, s-ar putea să aibă stări de depresie, mâhnire, dezamăgire. Nu sta prea mult în introspecție, în singurătate. Implică-te în activități concrete.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te pui în serviciul altor, te simți bine când ajuți. Conștientizezi că faci parte dintr-un întreg, dar nu strică o pauză pentru a pune ordine în suflet, pentru a medita la lucruri de mare importanță pentru tine. Acordă mai multă atenție introspecției.

Balanță

Pui la punct niște principii de viață. Te integrezi și te asociezi cu ceilalți, înveți cum să gestionezi relația cu oameni care te agită. E nevoie de o expansiune a conștiinței și de un efort pentru a face față situației, pentru a-i găsi o explicație. E o ieșire din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Începi să lași în plan secund partea individuală și să accesezi zone mai profunde. Te poți sacrifica pentru a ajuta pe alții cu care simți că ești legat karmic. Simți că trebuie să fii mai generos în perioada următoare.

Săgetător

E o perioadă în care Universul te încearcă, care vine mai multă claritate. Vezi cum stau lucrurile cu adevărat, înțelegi cine îți e aliat și cine dușman. Fii atent la aparențe să nu fii indus în eroare. Sfatul astrelor e să apelezi la prudență.

Capricorn

Trebuie să înțelegi clar ce se petrece în viața ta. E timpul să te detașezi de acel ceva material care te ține legat. Nu insista dacă ceva nu se potrivește în planul divin. Dacă nu primești ce vrei, nu înseamnă că Universul nu ascultă rugile tale. E nevoie de detașare pentru a fi fericit.

Vărsător

Descoperi un lucru subtil care te caracterizează și începi să ai tot felul de transferuri energetice. Nu e o perioadă tocmai bună pentru a risca. Fii cu ochii în patru la oamenii cu care te asociezi, la imprudențe, greșeli și mesaje divine.

Pești

E o anulare a tuturor formelor de conflict și obstacole care aduce puteri absolute. Simți că poți muta și munții din loc. Zona de extrasenzorial și paranormal coexistă cu noi și trebuie doar să te adresezi acestei oglinzi spirituale și să-i pună întrebări.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”