News

Ele sunt cele două fete omorâte în accidentul de la Cobadin. Ana și Daniela, prietene și dincolo de moarte. ”Sora mea dragă și mică, ne-ai lăsat”

Un tragic eveniment rutier produs în județul Constanța a frânt viețile a două fete, foarte bune prietene. Ana și Daniela, de 13 și 16 ani, sunt minorele omorâte în accidentul de la Cobadin.
05.08.2022 | 11:51
Ele sunt cele doua fete omorate in accidentul de la Cobadin Ana si Daniela prietene si dincolo de moarte Sora mea draga si mica neai lasat
Ana și Daniela, cele două fete omorâte în accidentul de la Cobadin. Sursa foto: colaj Fanatik / replicaonline.ro
ADVERTISEMENT

Ana și Daniela, în vârstă de doar 13 și 16 ani, sunt cele două fete care au decedat în accidentul petrecut în noaptea de joi spre vineri, în comuna constănțeană Cobadin.

Ana și Daniela, cele două fete omorâte în accidentul de la Cobadin

Potrivit informațiilor din presa locală, cele două tinere sunt din localitatea Viișoara. Ele erau foarte bune prietene, notează ReplicaOnline.

ADVERTISEMENT

Nici la această oră, nimeni nu poate înțelege ce căutau acestea, la o oră atât de târzie, într-o mașină condusă de un minor.

Destinul le-a fost curmat crunt. În apropierea unei benzinării din Cobadin, şoferul de 16 ani, neexperimentat, care circula cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat în plin într-un alt autovehicul care se afla în zonă.

ADVERTISEMENT

Coliziunea a fost atât de puternică încât maşina condusă de șoferul minor a fost distrusă în totalitate. Ana şi Daniela, cele două fete de 13 şi 16 ani aflate în vehicul, au murit pe loc.

Tânărul de 16 ani vinovat de tragedie, dar şi un alt pasager, în vârstă de 17 ani, au fost găsiţi inconştienţi. Aceștia prezintă numeroase traumatisme şi au fost transportaţi la spital în stare critică.

ADVERTISEMENT

Fratele Anei, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare

La câteva ore după accident, fratele uneia dintre victime a postat un mesaj sfâșietor pe un site de socializare.

”Dumnezeu să te ierte, sora mea draga și mică. Ne-ai lăsat pe toți cu ochii în soare!”, a scris Ionuț, fratele Anei într-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Tot în spațiul virtual, curg mesajele de condoleanţe după tragedia din comuna Cobadin. Oamenii sunt şocaţi că fetele au urcat în maşină deşi ştiau că prietenul lor are doar 16 ani şi nu deţine permis de conducere.

”Prea tinere”, ”Teribilismul face noi victime”, ”Dumnezeu să le ierte, prea tinere. Aveţi grijă de copiii voştri”, ”Păcat că se întâmplă astfel de situații…Părinții trebuie să stea de vorbă cu copiii. Să le explice pericolul… Ca să nu plângă mai târziu”, sunt câteva dintre reacţii.

ADVERTISEMENT
Tags: