Fotbal intern

Ele sunt jucătoarele care vor să ducă România în vârful clasamentelor! „Tricolorele” care au impresionat. VIDEO

30.03.2020 | 16:43
Ele sunt jucatoarele care vor sa duca Romania in varful clasamentelor Tricolorele care au impresionat VIDEO
ADVERTISEMENT

Fotbalul feminin din România se dezvoltă frumos, iar Federația Română de Fotbal a selectat unele dintre cele mai frumoase faze ale „tricolorelor” și le-a postat pe site, pentru ca publicul masculin să se delecteze.

Ele sunt jucătoarele care vor să ducă România în vârful clasamentelor

FRF a realizat o colecție de faze frumoase reușite de fotbalistele naționalei României și le-a distribuit într-un video pe canalul oficial de Youtube, care a prins bine la publicul masculin.

ADVERTISEMENT

Astfel, Federația Română de Fotbal continuă să promoveze fotbalul feminin, care a fost primit bine, în mare parte, de publicul din România.

Portarul naționalei de fotbal feminin se află în autoizolare în Italia

Camelia Caesar, portarul naționalei de fotbal feminin și al lui AS Roma, a făcut mai multe dezvăluiri despre situația din Italia, în ceea ce privește pandemia de coronavirus: „Eu sunt bine, deși nu mai știi în aceste zile ce înseamnă bine. În Italia este, după cum știe toată lumea, dezastru.

ADVERTISEMENT

Depinde foarte mult de puterea fiecăruia, de forța organismului fiecăruia, de a rezista la acest virus. Așa este, majoritatea celor afectați sunt bătrâni, Italia având cei mai mulți bătrâni, cred, din Europa.

Acolo e problema. Iar majoritatea bătrânilor sunt oameni cu alte probleme de sănătate, sunt oameni fragili”.

ADVERTISEMENT

„Sunt izolată. Într-un apartament din Roma, primit de la club. Locuiesc împreună cu o colegă de echipă, iar în același bloc mai sunt câteva fete de la AS Roma. Toate fetele din echipă locuiesc în zonă. Toate suntem izolate”, a mai spus Camelia pentru  frf.ro.

Camelia Caesar consideră că toată lumea a greșit pentru felul facil în care a fost tratată boala la început: „E o situație cu care nu s-a mai confruntat nimeni până acum.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a fost obișnuit să stea la coadă la supermarket câte trei ore și la un metru distanță, cel puțin, de cea mai apropiată persoană. În plus, nu ne vedem cu nimeni, nici măcar între noi, colegele de echipe, care locuim în același bloc.

Încă se mai găsesc, dar prețurile au crescut. O mască medicală, de exemplu, a ajuns să se vândă și cu 50-60 de euro”.

„Respect toate regulile, așa mi se pare corect. Puteam să plec la Torino, acolo unde locuiesc părinții și fratele meu mai mic. Dar am refuzat”, a mai spus portarul „tricolorelor”.

ADVERTISEMENT