News

Horoscopul dragostei 2019. Ele sunt zodiile care se despart vara aceasta

01.05.2019 | 15:53
Horoscopul dragostei 2019 Ele sunt zodiile care se despart vara aceasta

3 semne zodiacale au mari probleme amoroase vara aceasta. Se spune că iubirile de vară nu se uită niciodată, iar acești nativi vor experimenta tainicele povești de vară dar abia după ce vor trece prin despărțiri furtunoase. Va răsări soarele și pe strada lor, însă înainte vor avea nevoie de o umbrelă pentru că vine ploaia despărțirii.

Pentru nativii de mai jos, vara va fi una spectaculoasă, una extrem de interesantă mai ales pentru cei care simt nevoia unui început. De altfel, surprizele se vor ține lanț pentru acele persoane care nu au fost mulțumite de cum a evoluat relația lor până acum și mizează în continuare pe schimbări. Este vorba despre Berbeci, Balanțe și Scorpioni.

Zodiile care se despart vara asta

BERBEC

Semn de foc, destul de instabil în relațiile de iubire, Berbecul va experimenta o despărțire din care va învăța foarte mult. Nu este genul de partener care să închidă ochii la infinit, fapt pentru care de data asta va pune piciorul în prag, mai mult ca niciodată. Acest nativ va realiza în sfârșit ce merită și ce nu merită de la o persoană.

BALANȚĂ

Nativul Balanță se pregătește pentru o discuție destul de complicată cu omul pe care l-a crezut alesul inimii. Lunile iunie și iulie sunt dificile, iar în multe cupluri unde Balanțele au tras mai mult decât partenerul va interveni inevitabil ruptura. Apar și șansele unei noi povești de dragoste. Nu e exclus ca viitorul suflet pereche al nativului Balanță să iasă chiar din spuma mării, într-o târzie seară de august.

Scorpionul nu poate trece peste infidelități

Scorpionul se va despărți din cauza banilor

Scorpionul are parte de surprize neplăcute din partea persoanei iubite, iar cele mai multe certuri și nemulțumiri vor porni de la bani și de la teama de a fi înșelat. Totodată, nativul de apă descoperă o lipsă a loialității, iar peste asta nu poate trece sub nicio formă. Scorpionul nu este genul de persoană care să ierte ușor.

De cealaltă parte, zodiile Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești trebuie să se implice mai mult în relațiile lor actuale sau cele ce vor urma. Pentru acești 9 nativi se anunță vremuri bune, ba chiar unii dintre ei se pot căsători vara asta.