Life

Elena Băsescu a trecut printr-o adevărată transformare. Cum arată acum, după ce a slăbit enorm

Elena Băsescu a trecut printr-o adevărată transformare și a slăbit foarte mult. Iată cum arată acum fiica cea mică a fostului președinte al țării noastre, la 42 de ani.
16.08.2022 | 15:29
Elena Basescu a trecut printro adevarata transformare Cum arata acum dupa ce a slabit enorm
Elena Băsescu a slăbit mult. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a trecut printr-o adevărată transformare. Are 42 de ani, o siluetă de invidiat și recent a slăbit foarte mult.

Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a slăbit enorm

Elena Băsescu a trecut printr-o adevărată transformare și a dat jos foarte multe kilograme. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu arată extrem de bine pentru vârsta sa și în ultima perioadă a slăbit foarte mult.

ADVERTISEMENT

Este un lucru știut că fiica cea mică a lui Traian Băsescu a avut mereu grijă de felul cum arată și a fost inclusiv fotomodel.

Ajunsă la vârsta de 42 de ani și cu trei copii, Elena Băsescu are și mai mare grijă de ea. În cele mai recente imagini postate de aceasta pe rețelele de socializare  putem vedea că aceasta a dat jos multe kilograme.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a plecat în vacanță la mare cu copiii ei, de unde a postat imagini emoționante și apreciate de fani, dar și unele care arată ce siluetă are, de fapt, aceasta.

Elena Băsescu a slăbit
Elena Băsescu a slăbit. așa arată acum. foto: Instagram

Elena Băsescu a slăbit 25 de kilograme după nașterea celui de-al doilea copil

Nu este prima dată când el Elena Băsescu slăbește foarte mult. În anul 2015, după ce a devenit mămică pentru a doua oară Elena Băsescu a reușit să dea jos 25 de kg într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

În doar câteva luni, a reușit să revină la siluetă de fotomodel pe care o avea dinainte să rămână gravidă.

Elena Băsescu se concentrează pe creșterea celor trei copii ai săi, nepoții lui Traian Băsescu. Viața cu trei copii este una solicitantă, după cum mărturisea aceasta, dar nu este nimic mai frumos decât să fie mamă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îl privește pe Traian Băsescu în rolul de bunic, fiica lui cea mică spunea că cei trei copii ai săi îl respectă foarte mult și îl ascultă de fiecare dată.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”.

Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a spus Elena Băsescu la emisiunea Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT