Life

Elena Băsescu, apariția care a uluit pe toată lumea. Cum a putut să iasă din casă fiica lui Traian Băsescu?

07.10.2020 | 07:52
Elena Basescu aparitia care a uluit pe toata lumea Cum a putut sa iasa din casa fiica lui Traian Basescu
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a avut o apariție care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Deși are în garderoba sa ținute de zeci de mii de euro, genți scumpe și pantofi numai de firmă, mezina președintelui României a lăsat moda de-o parte, iar în ultima vreme apare peste tot doar în șlapi și trening.

Așa s-a întâmplat să apară și zilele trecute, la o plimbare, după ce s-a dat jos din bolidul de lux de 100 de mii de euro, însă îmbrăcată banal, nu foarte scump și fără vreo coafură aparte

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a renunțat la aparițiile incendiare

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu locuiește cu cei trei copii în cartierul bogaților din Băneasa, iar când iese din compleul Stejarii, vedeta nu mai se străduiește să atragă atenția cu ținute scumpe, cum uimește cu lipsa interesului pentru vestimentații de lux, așa cum obișnuia pe vremuri audiența.

Ciao a surprins-o pe stradă, în haine banale, mulți chiar nereușind să o recunoască pe stradă pe Elena Băsescu. Nu este pentru prima dată când bruneta apare îmbrăcată așa pe stradă, în ultima vreme fiind ținuta preferată a fiicei lui Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost fotografiată în timp ce își fiica cea mică de la grădinița, însă nu s-a deranjat să se echipeze în ținute de oraș, ci a ieșit cu părul prins în coc și în trening.

Cei trei copii pe care îi are o țin ocupată pe Elena Băsescu, care arată ca un fotomodel după cele trei nașteri. Silueta nu e chiar o surpriză, căci fiica cea mică a fostului președinte a cochetat cu meseria de model, pe lângă politică, în anii tinereții.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la 38 de ani, după câteva intervenții estetice, vedeta arată la fel de bine ca și în anii trecuți, deși a trecut printr-un divorț de Bogdan Ionescu, zis Syda, tatăl primilor doi copii ai săi, Sofia Anais (5 ani) și Traian Jr.(3 ani) și ultimul iubit, Cătălin Gheorghe, zis și afaceristul Tomată, care i-a dăruit-o pe Băsescu Anastasia, care în iunie a împlinit un an.