News

Elena Băsescu are genți de peste 30.000 de euro! Cum arată colecția fabuloasă

02.04.2019 | 17:44
Elena Băsescu are genți de peste 30.000 de euro!

Elena Băsescu a fost trecută de cele mai multe ori la „prost îmbrăcați”, lucru care nu a deranjat-o niciodată, îmbrăcându-se tot timpul după bunul plac. Fiica fostului președinte al României nu este interesată de combinațiile stilistice actuale, chiar dacă își cumpără accesorii de ultimă oră.

Elena Băsescu are genți de peste 30.000 de euro

Mereu a fost surprinsă purtând haine care stârnesc deopotrivă admirația și invidia, de unde rezultă că are o garderobă impresionantă. Unul dintre elementele care iese mereu în evidență în ținutele sale este geanta. Recent, mezina lui Traian Băsescu a fost surprinsă la o benzinărie din Băneasa, unde vestimentația i-a ieșit din nou în evidență.

Deși nu era îmbrăcată de gală, hainele erau ieșite din comun dat fiind că erau scumpe. Hanoracul Moschino cu Spongebob se poate procura de pe site-uri online cu produce exclusiviste și costă 380 de euro, iar încălțămintea pe care o purta, Balenciaga Triple S, costă 1.000 de euro. După o adunare, ținuta Elenei Băsescu constă aproximativ 1.400 de euro, în calcul neintrând și geanta, potrivit click.ro.

Elena Băsescu are genți de peste 30.000 de euro! Cum arată colecția fabuloasă
Elena Băsescu are o colecție impresionantă de genți

Mezina lui Băsescu afișează zilnic numai accesorii de designer

Despre poșete s-a vorbit cu altă ocazie, căci se știe că vedeta afișează zilnic numai accesorii de designer, Prada, Chanel și Hermes fiind brandurile sale favorite. În colecția proprie, Elena deține mai multe genți Hermes Birkin, una costând 7.000 de euro, dar și mai multe poșete Chanel. Bruneta s-a afișat deseori cu acest brand, de unde are aproape toate culorile și modelele, dar și rucsacul Graffiti, lansat în anul 2014 de celebrul Karl Lagerfeld.

Elena Băsescu are genți de peste 30.000 de euro! Cum arată colecția fabuloasă
Unul dintre elementele care iese mereu în evidență în ținutele sale este geanta

De asemenea, EBa este cunoscătoare într-ale modei, chiar lansând o colecție de haine asortate pentru mame și copii, îmrpeună cu designerul Iulia Bălan. „Ea își dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuțe pentru copii. Eu îmi doream o colecție personalizată pentru mine și copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Așa a luat naștere proiectul >”, a susținut Elena Băsescu.