Life

Elena Băsescu, fotografii speciale cu copiii săi. Vedeta i-a dus într-un loc inedit

Elena Băsescu le-a arătat fanilor câteva imagini inedite cu cei trei copii. Ce pasiune ascunsă are fiica fostului șef de stat Traian Băsescu.
23.09.2022 | 17:42
Elena Basescu fotografii speciale cu copiii sai Vedeta ia dus intrun loc inedit
Elena Băsescu, imagini inedite cu cei trei copii. Ce pasiune ascunsă are bruneta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a distribuit fotografii speciale cu cei trei micuți, pe numele lor: Traian Junior, Sofia Anais și Anastasia. Vedeta i-a dus într-un loc cu totul inedit și unde se încarcă cu foarte multă energie pozitivă.

Elena Băsescu, imagini inedite cu cei trei copii. Ce pasiune ascunsă are bruneta

Elena Băsescu este foarte activă în social media, acolo unde distribuie frecvent imagini inedite cu cei trei copii. Cu această ocazie fostul europarlamentar a scos la iveală și care este pasiunea pe care o ține ascunsă.

ADVERTISEMENT

Mamă devotată, vedeta petrece foarte mult timp cu cei mici, pe care-i duce la școală și la grădiniță. În plus, bruneta obișnuiește să-i ducă în foarte multe vacanțe, indiferent de anotimp, dovadă că recent au plecat într-un scurt sejur.

Fiica lui Traian Băsescu a plecat undeva la aer curat, unde s-a plimbat prin pădure pe cal. Este vorba de un animal din rasa Frizian, una dintre cele mai vechi din lume și care își are originea în Olanda. Acolo este considerat o adevărată comoară națională.

ADVERTISEMENT

Datorită temperamentului se spune că este un cal cu sânge cald, Elena Băsescu fiind îndrăgostită de acest animal de culoare neagră. Imaginile stau drept dovadă, în timp ce comentariile nu au întârziat să apară.

„Superb”, „Ce comori frumoase”, „Lovely”, sunt câteva dintre mesajele primite de la internauții de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Bravo, Elena! Ești o mamă și femeie strașnică!”, „Ce frumoși sunteți, minunat, o femeie împlinită” sau „Moștenesc bunica”, sunt alte comentarii de la fani.

Elena Băsescu, 3 copii din două relații diferite

Elena Băsescu are mama fericită și împlinită a trei copii din două relații diferite. Din primul mariaj, cel cu Bogdan Ionescu, au rezultat o fată și un băiat, care după divorț au rămas alături de figura maternă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din a doua relație amoroasă, cu omul de afaceri Cătălin Tomată, a venit pe lume micuța Anastasia. În momentul de față bruneta se înțelege foarte bine cu foștii parteneri de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: