Life

Elena Băsescu, rivala ascunsă a Biancăi Drăgușanu? Cine i-a furat, de fapt, inima lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău ar fi încercat să o cucerească pe Elena Băsescu, deși era într-o relație cu Bianca Drăgușanu.
23.05.2021 | 09:49
Elena Basescu rivala ascunsa a Biancai Dragusanu Cine ia furat de fapt inima lui Gabi Badalau
Elena Băsescu, într-o competiție neoficială cu Bianca Drăgușanu? Cine i-a furat inima lui Gabi Bădălău. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul fostului ministru al Economiei pare nehotărât. Își dorește o relație stabilă dar nu știe cui să-i dăruiască inima. Se pare că ar fi încercat să-i intre în grații Elenei Băsescu, deși era într-o relație cu Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-ar fi stabilit nunta pe 15 iunie. Evenimentul ar fi fost anulat după intervenția lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu, într-o competiție neoficială cu Bianca Drăgușanu?

De mai bine de cinci lui Gabi Bădălău are o relație cu fosta soție a lui Alex Bodi. În paralel însă, fiul fostului ministru al Economiei a încercat orice pentru a-i intra în grații unei alte femei celebre.

Potrivit Cancan.ro, i-ar fi trimis mai multe buchete de flori și mesaje Elenei Băsescu.  Fata cea mică a fostului președinte al României nu a fost deloc impresionată și a ales să-l ignore.

ADVERTISEMENT

Elenei Băsescu nu-și dorește o altă relație fiind preocupată de creșterea celor trei copiii pe care îi are. Ultima relație oficială a avut-o cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, planuri de nuntă

În timp ce încerca să o cucerească pe EBA, Gabi Bădălău făcea planuri de nuntă cu Bianca Drăgușanu. Un eveniment care se pare nu va mai avea loc, după ce fostul soț al divei a intervenit decisiv.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută cei doi s-au certat cumplit, după ce Bădălău a surprins-o cu Alex Bodi. Bianca s-a întâlnit cu fostul său soț la o petrecere organizată într-un restaurant din București.

Martorii au spus că la început cei doi s-au ignorat, dar apoi omul de afaceri din Mediaș a încercat să-și recucerească fosta soție. I-ar fi trimis mai multe buchete de flori, mesaje, ba mai mult a sărutat-o pe obraz.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a aflat totul și s-a grăbit să-i ceară explicații Biancăi. A mers la local și după ce a scos-o afară lucrurile au degenerat.

Între cei doi a avut loc un scandal cumplit. Se pare că nu a fost pentru prima dată când între Bianca și Bădălau a avut loc o asemenea scenă.

În aceste condiții nunta care ar fi trebuit să aibă loc pe 15 iunie s-ar fi anulat.

 

ADVERTISEMENT