Life

Elena Băsescu, la slujba de Înviere alături de cei trei copii. Cum i-a îmbrăcat pe micuți

02.05.2021 | 17:35
Elena Basescu la slujba de Inviere alaturi de cei trei copii Cum ia imbracat pe micuti
Elena Băsescu, la slujba de Înviere alături de cei trei copii. Cum i-a îmbrăcat pe micuți Foto: Facebook Elena Băsescu
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României, a mers la slujba de Înviere împreună cu cei trei copii. Cei mici au avut vestimentații asortate, complementare cu ținuta mamei lor.

Elena Băsescu, la slujba de Înviere alături de cei trei copii. Cum i-a îmbrăcat pe micuți

Elena Băsescu a participat la slujba de Înviere la o biserică din București împreună cu cei trei copii pe care îi are din două relații.

ADVERTISEMENT

Traian Junior, în vârstă de 6 ani, și Sofia Anais, de 7 ani și jumătate sunt copiii rezultați din relația cu Bogdan Ionescu (Syda). Relația cu Cătălin Tomată i-a adus-o pe mezina Anastasia, care pe 4 iunie va împlini 3 ani.

În noaptea de Înviere mezina fostului președinte Traian Băsescu a mers la biserică împreună cu cei mici. Elena Băsescu a fost foarte atentă la ținute, la detalii, ea a purtat o ținută neagră, iar fetițele și băiețelul au purtat bluze albe, pantaloni negri, pelerine crem și în picioare au avut pantofi sport albi.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a postat imaginile pe rețelele de socializare și a transmis celor care o urmăresc un mesaj scurt. „Hristos a înviat!”.

EBa a împlinit pe 25 aprilie 41 de ani, iar cu această ocazie, aceasta a postat pe contul de socializare imagini cu cele mai importante persoane din viața ei.

ADVERTISEMENT

Fiica fostului președinte al României a fost surprinsă de cei trei copii ai săi, Traian, Sofia și Anastasia cu flori și tort.

Fost europarlamentar, Elena Băsescu a încercat să ajungă în Parlamentul României pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP) al cărui fondator este tatăl său. Cum PMP nu a adunat suficiente voturi pentru a intra în Parlament, EBA a trebuit să se reinventeze.

ADVERTISEMENT

De curând a obținut un post de consilier în cadrul comisiei de afaceri europene a Camerei Deputaților reușind să asimilieze biografia stufoasă cerută pentru concurs într-un timp record.

ADVERTISEMENT
Tags: