Life

Elena Băsescu, mărturisire despre viața alături de 3 copii: ”Suntem făcute să aducem viață pe pământ”

20.10.2020 | 16:14
Elena Basescu marturisire despre viata alaturi de 3 copii Suntem facute sa aducem viata pe pamant
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu se poate declara fericită și împlinită din foarte multe puncte de vedere. Fiica cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu este mama a trei copii, precizând că nu i se pare complicat să-i crească pe cei mici singură.

Frumoasa brunetă a mărturisit că are parte de sprijinul și ajutorul părinților săi, mai ales în weekend. Fostul europarlamentar petrece foarte mult timp alături de cei mici: Sofia Anais (7 ani), Traian (5 ani și jumătate) și Anastasia (2 ani).

ADVERTISEMENT

Vedeta este de părere că femeile sunt făcute să aducă pe lume copii și să-i îngrijească. Acesta este cel mai probabil și motivul pentru care Elena Băsescu nu se plânge și recunoaște că și-a crescut odraslele într-un mediu oarecum strict și cu multe reguli.

Elena Băsescu, declarație despre viața cu cei trei copii. Cum se descurcă

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a declarat Elena Băsescu în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a fost invitată alături de bunul ei prieten, Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Masked Singer România a dezvăluit că tatăl ei, fostul șef de stat Traian Băsescu, este un bunic foarte implicat. Bruneta a povestit că perioada aceasta fiica sa cea mare Sofia Anais, în vârstă de 7 ani, învață să folosească e-mailul.

Se pare că fostul președinte al României este cel care o îndrumă pe cea mică în acest domeniu, fiind un bunic care petrece foarte mult timp cu nepoții săi, inclusiv cu Radu, băiatul Ioanei Băsescu, fiica cea mare.

ADVERTISEMENT

„Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e-mail. 

În weekend rămân la mama și la tata. Nu dărâmă casa, am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela.

ADVERTISEMENT

Când le-am spus gata, este prea mult, prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire… e privirea aia care impune. E educația aia spartană”, a completat Elena Băsescu, în emisiunea prezentată de Adela Popescu și Gabriel Coveșanu.

ADVERTISEMENT
Tags: