News

Elena Băsescu s-a vaccinat anti-Covid. Ce ser a folosit fiica fostului președinte al României

01.04.2021 | 22:28
Elena Basescu sa vaccinat antiCovid Ce ser a folosit fiica fostului presedinte al Romaniei
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, a publicat pe pagina sa de Facebook o poză din momentul în care s-a vaccinat anti-Covid.

Fostul europarlamentar a trecut la locație „Parlamentul României – Camera Deputaților”. Ulterior a fost întrebată de oameni ce vaccin a folosit.

ADVERTISEMENT

 „Sunt la prima doză Pfizer”, a scris Elena Băsescu, la comentarii. În imagini, fata mai mică a lui Traian Băsescu apare cu o legitimație cu poză, specifică angajaților Camerei Deputaților.

Elena Băsescu s-a vaccinat cu Pfizer

Elena Băsescu a fost europarlamentar PDL în 2009-2014. Aceasta a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un post de deputat de Constanța. Nu a reușit să obțină mandatul pentru că PMP, partidul pe listele căruia a candidat, nu a trecut pragul electoral.

ADVERTISEMENT

Angajații Camerei Deputaților și Senatului au un centru de vaccinare în incinta Parlamentului. Până pe 18 martie se vaccinaseră 294 de angajați ai Camerei Deputaților, din 828 care au solicitat să se vaccineze, potrivit Potrivit euractiv.ro, anunță Bzi.ro.

Vaccinarea din Parlament are loc într-un centru deschis de Policlinica 10. Această unitate este finanțată de Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu s-a vaccinat la începutul anului

Fostul președinte s-a vaccinat pe 16 ianuarie la Spitalul Militar din București. „În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Traian Băsescu, preşedintele României în perioada 2004 şi 2014, s-a imunizat împotriva COVID 19, în cursul acestei zile”,a fost anunţul celor de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Recent, Traian Băsescu a lansat, în direct la TV, un atac extrem de dur la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

„A distrus sistemul de salvare din România”, susține fostul președinte al României.