News

Elena Băsescu, ședință foto lângă cele două fiice ale sale! Imagini emoționante cu micuța Anastasia

28.03.2019 | 11:51
Elena Băsescu, ședință foto lângă cele două fiice ale sale!

Elena Băsescu se poate considera o femeie împlinită, căci are o familie reușită și trei copii minunați: două fete și un băiat. Drept urmare, pentru a păstra vie amintirea etapei minunate în care se află, a făcut o ședință foto alături de cele două prințese. Pozele au fost făcute publice chiar de aceasta, pe o rețea de socializare.

Elena Băsescu a făcut o ședință foto lângă cele două fiice ale sale

Tematica a fost una de primăvară, iar cele trei pare că s-au distrat de minune făcând poze. Despre educația pe care le-o dă fetelor ei a vorbit chiar aceasta, într-un interviu. „Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei.

Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor. Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin, dar şi în părinţii lui Bogdan (n.r. fostul soț), cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul”, a declarat Elena Băsescu.

Elena Băsescu, ședință foto lângă cele două fiice ale sale! Imagini emoționante cu micuța Anastasia
Cele trei par că s-au distrat de minune făcând poze împreună

Mezina fostului președinte al României spune că acesta nu s-a băgat în hotărârile ce țin ce nepoatele sale

Cât despre aportul fostului președinte Traian Băsescu în educația nepoatelor sale, Elena spune: „Tatăl meu nu s-a băgat niciodată, el nu mi-a dat sfaturi. A avut grijă ca orice părinte, dar nu s-a băgat în alegerile noastre”, a povestit vedeta.

În data de 14 octombrie a anului precedent, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia, care este al treilea copil al acesteia și primul pe care îl are din relația cu Cătălin Tomată. Mezina fostului șef de stat mai are doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul dintre Elena și Ionescu, zic Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de relație.