Life

Elena Băsescu, surpriza serii la Masked Singer! Fiica fostului președinte i-a uimit pe toți. Video

10.10.2020 | 15:45
Elena Basescu surpriza serii la Masked Singer Fiica fostului presedinte ia uimit pe toti Video
ADVERTISEMENT

Masked Singer România, show-ul care ascunde vedete sub măști remarcabile, a avut o nouă ediție vineri seara, 9 octombrie. Emisiunea prezentată de Jorge, pe numele real George Papagheorghe, a ridicat publicul în picioare, doi dintre concurenți fiind nevoiți să renunțe la măști.

Detectivii și-au dat cu părerea despre vedete, telespectatorii având cine se ascunde sub masca Unicornului, dar și sub cea a Tigrului. Surpriza serii a fost nimeni alta decât fiica fostului președinte al României Traian Băsescu, Elena, care a ales un personaj îndrăgit de fetele sale.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a fostului șef de stat a mărturisit că s-a bucurat din plin de experiența de la Pro TV, singurul care a știut că este concurentă fiind chiar Traian Băsescu. Bruneta nu are studii muzicale, dar a reușit să impresioneze juriul, publicul, dar și telespectatorii.

Elena Băsescu, surpriza de la Masked Singer România. Sub ce mască s-a ascuns

Cei patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, nu avut o misiune ușoară în aflarea vedetelor care se ascund în spatele măștilor.

ADVERTISEMENT

Detectivul care a fost cel mai sigur și mai aproape de aflarea persoanei din spatele Unicornului a fost chiar Codin Maticiuc, care este prieten cu EBA de mai bine de 15 ani.

„Elena, soră, haide! Am avut dreptate. Trebuia să mergi pe mâna mea”, îi spune Codin Maticiuc colegei sale de emisiune, Ana Morodan.

ADVERTISEMENT

„Aș fi avut o problemă mare dacă nu mă recunoșteai că ești cel mai vechi prieten al meu”, a spus Elena Băsescu după ce și-a scos masca.

EBA și Codin au fost colegi de școală și îi leagă amintiri frumoase frumoase, mai ales că detectivul de la Masked Singer România nu a lipsit de la niciun eveniment organizat de frumoasa brunetă, fie că a fost vorba de nuntă, fie că a fost vorba de botezul celor trei copii.

ADVERTISEMENT

A fost o propunere șocantă, m-au ademenit cu costumul. N-am crezut că pot să cânt vreodată. Am ieșit din zona mea de confort.

Nu puteam să cânt o strofă dintr-o piesă…”, a spus Elena Băsescu în emisiunea de la Pro TV, notează infomusic.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: