Life

Elena, fiica Loredanei Groza, are operații estetice? Cum a reacționat artista

Elena Boncea (23 de ani), unica fiică a cântăreței Loredana Groza, a fost acuzată că a recurs la intervenții chirugicale. Vedeta de la Antena 1 a reacționat instant.
17.03.2022 | 18:23
Elena fiica Loredanei Groza are operatii estetice Cum a reactionat artista
Fiica Loredanei Groza are intervenții chirugicale? Ce spune artista despre intervenții. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita solistă în vârstă de 51 de ani a sărit în apărarea fiicei sale, legat de imaginile alb – negru pe care le-a distribuit în social media. Vedeta s-a arătat indignată când fanii au început să o arate cu degetul pe Elena Boncea.

Fiica Loredanei Groza are intervenții chirugicale? Ce spune artista despre intervenții

Loredana Groza are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale și nu este de mirare că o laudă de fiecare dată când are ocazia. De această dată cântăreața i-a luat apărarea după ce a fost acuzată că a trecut pragul medicului estetician.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar buzele sunt injectate. Păcat, tânără și deja modificată”, este comentariul lăsat de un bărbat în dreptul imaginilor cu fiica Loredanei Groza, de pe pagina de Instagram.

Jurata de la X Factor nu s-a putut abține și l-a pus la punct pe internaut. Vedeta de la Antena 1 s-a arătat deranjată de faptul că oamenii cred că Elena Boncea a ajuns la bisturiu. Dimpotrivă, artista susține că nu se pune problema de așa ceva.

ADVERTISEMENT

„Domnu’ Costi, să nu vă pară rău, e cum a făcut-o mama ei”, este răspunsul oferit de Loredana Groza în social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Elena Boncea, pictorial incendiar. Ce i-au transmis fanii

Pe de cealaltă parte, au fost și persoane care s-au bucurat să o vadă pe Elena Boncea, o tânără cu o frumusețe răpitoare și foarte discretă. Fata seamănă foarte mult cu celebra sa mamă de la care a moștenit numeroase trăsături.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a cucerit pe internauți cu ultimul său pictorial în care poate fi asemănată foarte ușor cu o stea de cinema. De altfel, a fost comparată cu actrița Scarlett O’Hara din rolul interpretat în producția „Pe aripile vântului”.

„Cea mai mare realizare a dumneavoastră”, „I s-ar fi potrivit perioada interbelică”, „Trebuie să facă cinema. Este foarte frumoasă și sigur talentată ca tine!” sau „Puritate”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

ADVERTISEMENT