Life

Elena Cârstea, dărâmată de durere: “A făcut un cancer galopant și s-a stins”

Elena Cârstea traversează momente cumplite. După ce a fost la un pas de moarte, fosta artistă avea să piardă un suflet drag.
17.04.2023 | 07:17
Elena Carstea daramata de durere A facut un cancer galopant si sa stins
Momente cumplite pentru Elena Cârstea. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Cârstea s-a trezit cu o avalanșă de probleme anul acesta. Și s-ar părea că acestea se țin în lanț în cazul fostei artiste. Chiar ea a vorbit despre cel mai recent eveniment care a întristat-o total în perioada sărbătorilor pascale.

Momente cumplite pentru Elena Cârstea

Elena Cârstea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Aceasta a suferit un AVC și a fost la un pas distanță de moarte. Se pare însă că fosta artistă a primit din nou șansa la viață, iar lucrurile păreau să meargă bine pentru ea, până recent.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit într-un interviu acordat despre o pierdere care a îndurerat-o complet. Elena Cârstea și-e pierdut cățelușa. Patrupedul avea doar cinci ani și se pare că a fost diagnosticat cu cancer galopant. Deși era destul de tânără, aceasta nu a avut șanse de supraviețuire.

De asemenea, fosta artistă nu se aștepta la așa ceva, însă a avut grijă să compenseze rapid pierderea suferită. Aceasta a achiziționat aceeași rasă de câine, care de altfel provine dintr-o familie de campioni. Elena Cârstea a mai povestit și că pentru ea, câinii sunt extrem de importanți.

ADVERTISEMENT

Aceasta petrece destul de mult timp cu patrupezii și îi consideră ca fiind copiii ei. Mai mult de atât, pentru fosta artistă, animalele de companie sunt cea mai bună terapie, după cum a dezvăluit chiar ea, în interviul acordat pentru cancan.ro.

Fosta artistă și-a pierdut animalul de companie

”Sunt dărâmată. Mi-a murit cățelușa, avea doar cinci ani, era tânără. Îmi lipsește enorm. A făcut un cancer galopant și s-a stins. Nu ne așteptam. Am luat alta, la fel, aceeași rasă, de la prietenii noștri din România. Pe Roxy am dus-o la școala de dresaj.

ADVERTISEMENT

Provine dintr-o echipă de campioni. Pentru mine, câinii sunt ca și copiii mei. Îl mai am și pe Cooper, are șapte ani. Mă plictisesc dacă nu fac ceva. Eu sunt și cu pisicile mele. Am patru persane, printre care doi puiuți, asta e terapia mea cea mai bună”, a declarat Elena Cârstea pentru cancan.ro.

Printre altele, aceasta a mai vorbit și despre starea ei de sănătate. Amintim că artista a renunțat la mai multe obiceiuri după AVC-ul suferit, astfel încât să aibă un stil de viață mai sănătos. De asemenea, ea a mai dezvăluit că se va recupera complet și că nu va avea urmări.

ADVERTISEMENT

Deși încă trebuie să folosească bastonul și obosește destul de repede, aceasta urmează toate indicațiile medicilor. Se va apuca de dansuri, se uită la seriale și face lucruri care îi aduc plăcere. După întreaga experiență, Elena Cârstea se bucură că a primit șansa să trăiască în continuare.

ADVERTISEMENT