Life

Elena Cârstea, noi declarații după ce a suferit un AVC. Obiceiul la care a renunțat artista după mulți ani

Elena Cârstea, alte detalii despre AVC-ul din februarie. Viciul pe care cântăreața stabilită în Statele Unite ale Americii nu-l mai are.
28.03.2023 | 11:24
Elena Carstea noi declaratii dupa ce a suferit un AVCObiceiul la care a renuntat artista dupa multi ani
Elena Cârstea, alte detalii despre AVC-ul din februarie. Viciul pe care cântăreața nu-l mai are. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Solista în vârstă de 61 de ani a făcut noi declarații după ce a suferit un AVC. Obiceiul la care a renunțat artista după mulți ani. Care este starea sa de sănătate în prezent și ce proceduri trebuie să facă pentru recuperare.

Elena Cârstea, alte detalii despre AVC-ul din februarie. Viciul pe care cântăreața nu-l mai are

Elena Cârstea a oferit alte detalii despre AVC-ul din februarie, suferit în preajma zilei sale de naștere. Vedeta ia în continuare tratament, face terapie și este încrezătoare în cadrele medicale, deși se deplasează cu un baston.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a renunțat de câteva luni și la fumat și spune că se va întoarce la locul de muncă din domeniul imobiliar abia în aprilie. Până atunci face teste de mers și merge zilnic la piscină pentru a se recupera complet.

În altă ordine de idei, solista crede că medicii din România nu i-ar fi putut salva viața, fiind recunoscătoare doctorilor din Statele Unite ale Americii care au îngrijit-o extrem de bine încă din prima clipă.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet. La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede.

Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort. Mănânc foarte ușor, mai mult salate… Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia.

ADVERTISEMENT

Am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira. Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam.”, a declarat Elena Cârstea pentru cancan.ro.

Elena Cârstea, nevoită să se folosească de un baston

Elena Cârstea este nevoită să se folosească de un baston, însă încearcă să vadă partea plină a paharului. Și-a comandat special unul negru plin cu pietre swarovski pentru a rămâne în trend și mai vrea să achiziționeze altul pe alb.

ADVERTISEMENT

„Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez”, a mai spus cântăreața, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT