Life

Elena Cârstea, surpriză de proporții. Cu cine s-a revăzut după un an: “Aproape că am murit”

29.10.2020 | 14:51
Elena Carstea surpriza de proportii Cu cine sa revazut dupa un an Aproape ca am murit
ADVERTISEMENT

Elena Cârstea a avut parte de o surpriză de proporții. Cântăreața și-a revăzut fiica după ce a fost plecată un an pe front, fiind soldat în armata americană. 

Adriana, fiica cea mică a Elenei, a fost plecată în Coreea de Sud timp de un an și s-a întors acasă de ziua ei, relatează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Momentul revederii a fost presărat cu lacrimi de fericire și cu îmbrățișări, mai ales că Elena Cârstea nu s-ar fi așteptat ca fata să revină acum.

Elena Cârstea, revedere emoționantă după un an

Elena Cârstea s-a stabilit în Statele Unite în urmă cu aproximativ 14 ani, alături de soțul ei, Glenn Muttart, și cele două fete pe care le-a adoptat când avea 35 de ani, Sanda și Adriana. Fetele și-au ales o carieră destul de periculoasă. Adriana, fiica cea mică, s-a înrolat în armata americană și a lipsit timp de un an de zile, fiind plecată în Coreea de Sud pentru un stagiu militar.

ADVERTISEMENT

Adriana s-a întors în SUA chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani, vârsta majoratului pe teritoriul american. Solista se teme în fiecare zi pentru viața fetelor din cauza carierei lor, însă este mândră de curajul lor și de dorința de a-și servi țara.

Sanda, fiica cea mare (32 de ani), a rămas în SUA, dar se așteaptă oricând să fie chemată la datorie. Elena Cârstea a postat pe Facebook un mesaj în care își exprimă dorul de fiica ei cea mică.

ADVERTISEMENT

“A trecut un an şi fetiţa mea este o femeie frumoasă, va avea mâine 21 de anişori, îmi este dor de fetiţa mea, te iubesc frumoaso, să ai parte de cel mai minunat timp, te iubeşte mult mama!”, a scris aceasta.

După o zi, în data de 5 septembrie, Adriana și-a făcut apariția pe ușa casei. “Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a mai scris solista.

ADVERTISEMENT

Sanda și Alexandra, aflate în prima linie în lupta cu COVID-19

Elena Cârstea a postat la începutul pandemiei un mesaj tulburător pe Facebook în care îi avertiza pe oameni să nu mai ia noul coronavirus în glumă și să respecte regulile.

Renumita artistă s-a temut atât din cauză că s-ar putea infecta, dar mai ales pentru fetele ei. Adriana a petrecut un an în Coreea de Sud, iar Sanda face parte din Garda Națională a Statelor Unite ale Americii.

“Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca

Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, scria Elena Cârstea.

ADVERTISEMENT