News

Elena Ceauşescu a suferit un grav accident și totul a fost ținut secret! Americanii au dezvăluit ce a făcut soția lui Nicolae Ceaușescu

01.05.2019 | 11:29
Elena Ceaușescu, accident grav! Cum s-a petrecut totul?

Elena Ceaușescu a avut parte de un accident grav care a fost ținut sub tăcere. De asemenea, din cauza obsesiei pentru a ține totul sub control și pentru intimitatea sa, multe alte episoade au fost ascunse. Anumite note secrete ale Departamentului de Stat al SUA și ale spionajului american au creionat exact momentul dificil cu accidentul soțieie liderului comunsit și nu numai.

Elena Ceaușescu, accident rurier ținut sub tăcere!

Câteva note ale Departamentului de Stat al SUA și ale spionajului american au oferit detalii de neimaginat din viața soției celui mai aprig lider. Elena a suferit un accident rutier grav în anul 1979, lucru ascuns cu tot dinadinsul de către autoritățile comuniste. Detaliile americanilor despre evenimentul în cauză au fost publicate de wikileaks.com. “Există zvonuri temeinice în Bucureşti că Elena Ceauşescu a fost implicată într-un accident auto, sâmbătă seara, în 20 octombrie. Se spune că ar fi fost rănită şi a fost internată la Spitalul Elias. Spitalul ar fi împânzit de agenţi de securitate. Am notat că doamna Ceauşescu nu a mai apărut în public în weekend”, informa, în 22 octombrie 1979, Departamentul de Stat al SUA.

„Zvonurile continuă să circule în Bucureşti că Elena Ceauşescu, soţia preşedintelui, a fost rănită într-un accident rutier şi ar fi suferit câteva fracturi de coaste.” Alte relatări au arătat că ar fi suferit răni la nivelul feței și ar fi avut și dinții rupți. Aceasta ar fi fost trimisă la Paris și Viena pentru lucrările dentare și chirurgie plastică. Cu toate acestea, ambasadorul din Franța neagă că ar fi ajuns aoclo. Altă versiunea arată că Elena Ceaușescu ar fi avut un picior rupt.

Elena Ceaușescu, accident rutier ținut ascuns!
Elena Ceaușescu, accident rutier ținut ascuns!

Unii diplomați români au confirmat accidentul Eleneai Ceaușescu

„În urma unei reuniuni din această dimineaţă cu diplomatul Mircea Răceanu, a fost întrebat dacă este vreun adevăr în zvonul că doamna Ceauşescu a părăsit ţara pentru îngrijiri medicale după recentul ei accident auto.

Spunând că el personal nu poate afirma precis unde a fost trimisă, Răceanu a confirmat astfel că ea a păsărit ţara. A adăugat că doamna Ceauşescu a fost rănită serios”, arată sursa citată.

Tags: