Life

Elena Chiriac a făcut senzaţie pe Internet după Survivor România: „Ziua 1 fără cocos”

După ce a pierdut finala Survivor România, Elena Chiriac s-a întors în România și își reia ritmul obișnuit al vieții. Fotografia cu care a făcut senzație în mediul online.
04.06.2022 | 17:46
Elena Chiriac a facut senzatie pe Internet dupa Survivor Romania Ziua 1 fara cocos
Fotografia cu care Elena Chiriac a făcut senzație pe internet după finala Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac s-a întors din Republica Dominicană și a preluat conturile de pe social media, acolo unde ține legătura cu fanii. Fosta concurentă Survivor România publicat prima imagine de când a revenit în țară, iar fotografia a strâns peste 13.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Elena Chiriac, fotografia cu care a făcut senzație în mediul online după finala Survivor România

Elena Chiriac a fost la un pas de a câștiga în marea finala Survivor România, însă Alex Delea a primit mai multe voturi din partea publicului. Cu toate acestea, luptătoarea de taekwondo a demonstrat că este puternică, rezistând timp de 6 luni în condițiile grele din dominicană.

ADVERTISEMENT

După întoarcerea în țară, Elena Chiriac încearcă să-și reia viața de dinainte de Survivor. Șatena a preluat conturile de pe rețelele sociale de la fratele său, cel care s-a ocupat de ele pe parcursul competiției.

Fosta concurentă a publicat o fotografie de la o terasă, iar postarea a strâns peste 13.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

„Ziua 1 fără cocos”, este descrierea imaginii publicate de Elena Chiriac.

În secțiunea de comentarii, fanii și-au arătat susținerea pentru sportivă și i-au transmis că este puternică și frumoasă.

„Superbă”, „Cea mai frumoasă”, „Puternică și frumoasă”, „Tu ești campioana adevărată”, „Cea mai tare”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

„Nu mă recunosc”

Elena Chiriac a mărturisit că după Survivor România îi este greu să se adapteze la viața de zi cu zi. Vedeta a ieșit în oraș cu prietenii, dar a recunoscut că nu știe cum să se comporte în public.

„O-i renunța eu la cocos, dar la carrot cake (n.r tort de morcov), niciodată. Am mâncat și acasă, nu se putea să renunț. Nu a fost la fel de bun ca ăla din dominicană că, nu știu cum să spun, dar foamea nu mai e la fel de mare. Am potolit-o.

ADVERTISEMENT

După ce am terminat carrot cake și după o zi binemeritată cu familia mea, am decis să ies în oraș. Și nu se putea să nu mă pregătesc, să nu mă aranjez. Acum, eu m-am machiat, dar nu mă recunosc. Nu m-am mai machiat de jumătate de an”, a dezvăluit Elena Chiriac.

Mai mult, finalista Survivor România i-a avertizat pe cei care o urmăresc să nu se sperie dacă o văd mâncând cu mâna la restaurant.

„Parcă tot ce fac, normal, acum mi se pare că zici că e sărbătoare, zici că e ziua mea. (…) Nu știu cum să mă comport, cum să reacționez. Dacă mă vedeți în oraș, să nu vă speriați dacă mănânc cu mâinile sau dacă ling vreo farfurie, a povestit Elena Chiriac pe Instagram. 

ADVERTISEMENT