Life

Elena Chiriac, criticată de fanii Survivor după jocul de recompensă: “Fără cei 7 ani de acasă”

Elena Chiriac a primit foarte multe critici din partea fanilor emisiunii Survivor România, după ce echipa sa a câștigat jocul de recompensă de 1 mai și a sărbătorit.
02.05.2022 | 07:05
Elena Chiriac criticata de fanii Survivor dupa jocul de recompensa Fara cei 7 ani de acasa
Elena Chiriac, criticată de fanii Survivor după jocul de recompensă. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a primit multe critici după jocul de recompensă de la Survivor România. Fanii au acuzat-o că nu are cei șapte ani de acasă.

Ce i-au spus fanii Elenei Chiriac după jocul de recompensă

Fanii au fost foarte nemulțumiți după ce Vulturii au câștigat jocul de recompensă de 1 mai.

Ce i-a supărat a fost atitudinea Elenei Chiriac, care a decis să facă mai multe fotografii pentru a le arăta învinșilor cum s-au distrat ei.

ADVERTISEMENT

„Câtă răutate are fetița asta! Eu cred că de 1 mai trebuiau amândouă echipe să se bucure! Dar asta este producția aranjează așa cum vor ei!”, a spus un fan pe rețelele de socializare.

Mulți au spus că Elena Chiriac nu are deloc educație și are un caracter care lasă de dorit: „’Bunătatea întruchipată’! Bravo”, „Educatie 0…fără cei 7 ani de acasă!”, „Caracterul lui Elena lasă de dorit” au fost câteva dintre comentariile fanilor cărora nu le-a plăcut deloc atitudinea tinerei concurente de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Fanii acuză că nu se mai uită la Survivor din cauza Elenei Chiriac

Unii dintre fanii emisiunii din Republica Dominicană au spus că nu mai urmăresc show-ul din cauza Elenei Chiriac

„Din cauza “fetei lui tata” am ajuns sa îmi fie scârbă să mai mă uit la emisiune”, a scris un fan. De asemenea, educația concurentei de la Survivor a fost din nou criticată: „Cei 7 ani de acasă lipsesc total, precum făina 000”, a mai spun un fan.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac de la Survivor România este considerată de mulți dintre fani „o viperă cu venin” și spun că „răutatea este la ea acasă” în ceea ce o privește pe aceasta.

Totuși, au fost și fani care au apărat-o pe tânără și au spus că trăiește în niște condiții foarte grele, ea având doar 19 ani și nu poate fi judecată „cu măsură întreagă”.

ADVERTISEMENT

„Are doar 19 ani și îndură condițiile din concurs. Nu pot să o judec cu măsură întreagă. E foarte puternică pentru vârsta ei”, a mai spus un fan.

ADVERTISEMENT