Life

Elena Chiriac de la Ferma merge la Survivor România în sezonul 2

26.12.2020 | 12:01
Elena Chiriac de la Ferma merge la Survivor Romania in sezonul 2
Elena Chiriac de la Ferma merge la Survivor România în sezonul 2. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Ferma”, Elena Chiriac, este pregătită de o nouă provocare și se va alătura show-ului „Survivor România” de la Kanal D, alături de alte nume celebre. 

Finalista show-ului de la Pro TV vrea să lupte în continuare într-o competiție care să-i pună în valoare abilitățile fizice de invidiat, pe care le-a demonstrat și la „Ferma”.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă care a participat la celebrul show prezentat de Mihaela Rădulescu, însă Augustin Viziru a învins-o în finală. Acest lucru nu a descurajat-o, ci din contră.

Elena Chiriac este pregătită de o nouă provocare. Se alătură show-ului Survivor România

Elena Chiriac este noua vedetă care se va alătura show-ului „Survivor România” de la Kanal D. Tânăra are doar 18 ani și este sportivă de performanț, fiind campioană multiplă la Taekwondo. Elena face sport de când era mică, iar acum își etalează abilitățile în diverse competiții, potrivit capital.ro.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ajuns departe în cadrul competiției „Ferma” de la Pro TV, unde s-a luptat în finală cu Augustin Viziru, care a câștigat marele premiu. Înfrângerea nu a fost un obstacol pentru ea și a ambiționat-o să se alăture unui alt show.

Elena Chiriac locuiește cu mama ei în Londra, însă revine în România de fiecare dată când are ocazia, unde are mai mulți prieteni pe care îi vede regulat.

ADVERTISEMENT

În afară de abilitățile sportive de neegalat, Elena a fost și model și a studiat actoria în Marea Britanie. Tânăra se consideră o persoană puternică și ambițioasă care a depășit multe obtsacole de-a lungul vieții.

„Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolit, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, spunea aceasta, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cine mai participă la „Survivor România”

Mai multe vedete și-au confirmat participarea la celebrul show de pe Kanal D. Cei care au anunțat primii că vor pleca în REpublica Dominicană pentru marea aventură sunt Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu.

Alexandra Stan a acceptat provocarea și vrea să participe la „Survivor România” pentru a face un experiment social, sa vadă dacă este capabilă să se descurce cu resurse limitate într-o situație complicată.

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă. E super important să ai încredere în tine și în propriile forțe, să ai încredere în oameni, dar să n-ai așteptări”, a declarat cântăreața, potrivit wowbiz.ro.

Alte nume celebre care vor participa la show sunt Jador, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras.

ADVERTISEMENT