Life

Elena Chiriac de la Survivor România l-a umilit pe Cucu: „Nu mai merită nici salutul meu”

Elena Chiriac de la Survivor România a dezvăluit, pentru FANATIK, care mai e situația dintre ea și Cucu după ce acesta s-a lăudat că ar fi apropiați.
22.03.2023 | 11:31
Elena Chiriac de la Survivor Romania la umilit pe Cucu Nu mai merita nici salutul meu
Elena Chiriac de la Survivor România a lămurit situația cu Cucu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac de la Survivor România a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, dacă l-a iertat pe Cucu de la Noaptea Târziu după ce acesta a declarat că au avut o idilă.

Elena Chiriac de la Survivor România l-a umilit pe Cucu!

Ultima dată când FANATIK a stat de vorbă cu Cucu pentru a afla dacă poate exista o reconciliere între el și Elena Chiriac, acesta ne-a spus că va discuta cu focoasa brunetă pentru a lămuri ce e adevărat și ce nu legat de relația pe care cei doi au avut-o.

ADVERTISEMENT

Să reamintim, pe scurt, povestea! Când Elena Chiriac era la Survivor România, Cucu a susținut că a avut o relație de iubire cu ea, lucru pe care luptătoarea de taekwondo l-a aflat după ce a venit din Dominicană. Elena a fost extrem de deranjată de afirmațiile făcute de Cucu. L-a acuzat, pe față, de minciună!

FANATIK a întâlnit-o pe Elena Chiriac la premiera de gală a filmului „Haita de acțiune”. Acolo a fost prezent și Cucu de la Noaptea Târziu. Cei doi nici măcar nu s-au salutat, semn că nu mai există nicio cale de a reveni la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

Cucu era cu grupul său de prieteni, în timp ce Elena Chiriac era alături de tatăl ei, Romeo, și o parte a distribuției din producția lui Bromania „Haita de acțiune”, adică Alex Delea, Antonia sau Anca Dinicu.

Elena Chiriac, mesaj pentru Cucu: „Nu vei mai primi nimic bun din partea mea”

Elena Chiriac ne-a spus că au fost multe lucruri aiuristice care s-au spus despre ce s-a întâmplat între ea și Cucu. „Au fost multe lucruri care s-au scris și m-a deranjat”, ne-a zis Elena.

ADVERTISEMENT

„Nu mă salut cu Cucu. Nu suntem nici măcar la nivelul ăla de prietenie. Poate că el și-ar dori. Eu, în schimb, nu-mi doresc. Mi se pare că a putut să-mi arate lipsă de respect în toate modurile posibile încât nu mai merită nici salutul meu. M-a deranjat foarte tare ce a făcut în lipsa mea la Survivor.

Nu sunt o persoană supărăcioasă. Nu sunt o persoană care să poarte ură… Dar când încalci toate limitele într-un așa fel, cu siguranță nu vei mai primi nimic bun din partea mea”, a declarat Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac are acum cu totul alte preocupări. Așa că… povestea cu Cucu, tranșată decisiv pentru FANATIK, rămâne un capitol amar din viața vedetei. Sportiva a plecat în Republica Dominicană pentru a participa din nou la Survivor România, în urma unei provocări lansate de prezentatorul Daniel Pavel.

elena chiriac
Elena Chiriac, fostă concurentă de la Survivor România. Foto: Instagram

Elena Chiriac, de la Survivor România, direct pe marile ecrane! Vedeta joacă în Haita de acțiune

Dincolo de revenirea la Survivor, un show pe care Elena l-a îndrăgit foarte tare, frumoasa brunetă își dorește foarte mult ca pe viitor să își construiască o carieră artistică. Filmul „Haita de acțiune” este prima producție cinematografică în care Elena a jucat. Actrița cu acte în regulă, cu studii terminate la Londra, speră ca de acum înainte să se ivească și alte astfel de oportunități.

„Sper să culeg roadele acestui film. Mi-aș dori să ajungă la oameni, să fie apreciat. M-am bucurat pentru că am rămas cu experiența absolut superbă de la filmări.

M-am apropiat de niște oameni cu care am creat o conexiune și sunt sigură că va fi de lungă durată. A fost o experiență pe care mi-o doream de mult timp și m-am bucurat mult să trec prin ea, în sfârșit.

Cu siguranță, îmi doresc mult să joc și de aici încolo. Eu am studiat actoria la Londra. A fost motivul pentru care m-am mutat în Londra. Visul meu a devenit realitate odată cu filmul ăsta, dar nu mă opresc aici. Vreau să continui pe drumul ăsta”, ne-a dezvăluit Elena Chiriac.

 

 

ADVERTISEMENT