Life

Elena Chiriac, dezamăgită de comportamentul lui Gabi Toader de la Ferma: ”Cum poți să ierți așa ceva?”

13.11.2020 | 10:21
Elena Chiriac dezamagita de comportamentul lui Gabi Toader de la Ferma Cum poti sa ierti asa ceva
Elena Chiriac, dezamăgită de comportamentul lui Gabi Toader de la Ferma: ”Cum poți să ierți așa ceva?”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac este extrem de dezamăgită de comportamentul lui Gabi Toader de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” după ce a fost făcută cu ou și cu oțel pe fondul consumului de alcool. Concurenta de la Pro TV nu-l poate ierta pe bucătar, fiind de părere că acesta a dorit să ascundă realitatea.

Tânăra de 18 ani a fost jignită în ultimul hal de colegul său de emisiune, reacția acestuia având loc în văzul tuturor după ce a căzut de pe o scară. Gabi Toader a fost taxat de toți din Ferma, inclusiv de prezentatoarea Mihaela Rădulescu care a lăsat un mesaj amplu în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cea mai afectată de comportamentul concurentului a fost Elena Chiriac care este de părere că ar trebui să fie o pedeapsă pentru ieșirea necontrolată a bărbatului. Concurentul a fost votat în unanimitate pentru ieșirea din competiția de la Pro TV.

Elena Chiriac, reacție dură după ce a fost jignită de Gabi Toader la Ferma

Sportiva s-a arătat supărată și ofensată de comportamentului lui Gabi Toader despre care a ținut să precizeze că nu a încetat cu băutul nici a doua zi după ieșirea necontrolată. Acesta a fost surprins la prima oară a dimineții când savura pălincă din frigider.

ADVERTISEMENT

„În dimineața asta a băut, de ce? Pentru că a conștientizat în momentul în care a deschis ochii, cel mai probabil, că aseară a fost o seară de (…), că a greșit și în loc să-și asume, să-și ceară scuze, putea să fie măcar 1% iertată greșeala lui. 

Nu, el a încercat să îngroape, să bage gunoiul sub preș, să mai bea ca să nu conștientizeze, să ascundă, să se ferească de realitatea asta.

ADVERTISEMENT

Păi cum poți să ierți așa ceva când el nici de dimineață, când în mod normal trebuie să ai corpul odihnit, mintea odihnită, să poți să gândești, să poți să-ți ceri scuze, nici atunci nu a ales să facă ce trebuia. 

El și atunci a continuat să bea, să se ferească de realitate și nu s-a ferit și nici nu i-a funcționat. Și nici n-o să-i funcționeze vreodată pentru că asta nu este soluția problemelor și nu pot să-l scuz”, a declarat Elena Chiriac după ce a fost pusă la zid de Gabi Toader.

ADVERTISEMENT

În momentul de față bărbatul a ajuns „oaia neagră” a emisiunii de la Pro TV, niciun concurent nedorind să-l mai aibă în preajmă. Andreea Antonescu și Augustin Viziru, cei care i-au luat partea bucătarului inițial se declară dezamăgiți de comportamentul acestuia.

ADVERTISEMENT