Life

Elena Chiriac, după ce fanii Survivor i-au pus la îndoială calificarea în finală: „Am avut un șoc. De ce mă urăsc?”

Elena Chiriac, finalista Survivor România, a dezvăluit că a fost contrariată atunci când a văzut că mulți dintre telespectatorii emisiunii au criticat-o.
07.06.2022 | 18:32
Elena Chiriac dupa ce fanii Survivor iau pus la indoiala calificarea in finala Am avut un soc De ce ma urasc
Elena Chriac, rănită de comentariile Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a mărturisit că a fost șocată să vadă cât de mulți oameni nu o plac după ce a participat la Survivor România. Sportiva a sunat-o pe mama ei să o întrebe cu ce a greșit.

Elena Chiriac, șocată să constante că mulți oameni nu o plac, după participarea la Survivor. I-a cerut ajutorul mamei sale

Elena Chiriac a ajuns până în finala Survivor România 2022 și chiar dacă nu a câștigat, se consideră o învingătoare. Din punctul său de vedere, a demonstrat cât de puternică este și nu suferă că nu s-a întors acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

„Am rămas până în ultimul punct în care se putea să rămân la Survivor. Eu mi-am făcut treaba, deci sunt împăcată cum s-ar spune. (…) Se pare că viața vrea ca eu să muncesc singură și să fac banii ăștia prin alte mijloace.

Mi-a fost foarte greu să supraviețuiesc acolo, dar, până la urmă, am ajuns exact unde mi-am propus. Chiar dacă nu am reușit să plec acasă cu cecul, am făcut treabă”, a declarat Elena Chiriac, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„De ce sunt atât de mulți oameni care mă urăsc?”

Totuși, există ceva care a rănit-o pe finalista Survivor România. Este vorba despre comentariile primite din partea urmăritorilor emisiunii. Elena Chiriac a fost des criticată pentru atitudinea afișată pe durata competiției. 

Sportiva a mărturisit că a sunat-o pe mama ei și i-a cerut ajutorul, pentru că nu înțelegea de ce atât de multe persoane sunt împotriva ei.

ADVERTISEMENT

„Am văzut asta dinainte să ajung în România. Am văzut înainte să plecăm către casă. Am avut, la un moment dat, un șoc. Eu fiind acolo ruptă total de realitate, nu înțelegeam nimic. Când am luat telefonul în mână, primul lucru pe care l-am făcut, a fost să vorbesc cu familia. 

După am început eu să citesc comentariile și am văzut cam despre ce e vorba. Am sunat-o imediat pe mama și am spus ‘Mamă, ce am făcut greșit? De ce sunt atât de mulți oameni care mă urăsc?’.

ADVERTISEMENT

Mami mă iubește atât de mult, încât este sinceră cu mine. Părinții mei nu mă perie. Mi-a explicat că am fost foarte dură, că am fost poate prea sinceră în anumite momente, că sinceritatea și modul meu de a fi nu a fost apreciat de toată lumea”, a povestit Elena Chiriac.

Cu toate acestea, fosta concurentă Survivor România este împăcată cu tot ceea ce a făcut. Nu consideră că a greșit, ci doar că a fost sinceră. Elena Chiriac a declarat că preferă să nu le fie pe plac tuturor, dar să fie naturală, nu să se comporte conform doleanțelor publicului.

„Eu am început să mă interesez mai mult de comentarii, de ce zic oamenii, deși nu trebuia. Am înțeles că, de fapt, fiecare om are păreri și se gândește la lucruri negative.

Problema mea era că o și spuneam. Foamea a scos din mine fiecare gând posibil. Tot ce am simțit am spus, poate asta a deranjat mulți oameni”, a afirmat Elena Chiriac.

Elena Chiriac a comentat scandalul cu Marian Dragulescu

La un moment dat, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu au intrat în conflict, iar sportiva și-a pierdut cumpătul și l-a numit „milog”. Vedeta a declarat că și-a cerut scuze și că respectă performanțele colegului său, care a dus numele României peste hotare.

De asemenea, Elena Chiriac le-a răspuns celor care au afirmat că a rezistat la Survivor doar pentru că tatăl său lucrează la Pro TV, că acest lucru nu este adevărat. Fosta concurentă a afirmat că, într-adevăr, părintele ei este jurnalist, dar activează în presa sportivă și nu are nicio legătură cu trustul de televiziune.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
7 persoane executate săptămâna aceasta! ”Opriți-vă!” De ce au fost condamnate + Promisiunea...
7 persoane executate săptămâna aceasta! ”Opriți-vă!” De ce au fost condamnate + Promisiunea a fost încălcată
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
A început o afacere în 2017, apoi a reușit să își construiască un...
A început o afacere în 2017, apoi a reușit să își construiască un adevărat imperiu: „Ideile pur și simplu vin. Nu am nici un plan de business”
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Când trebuie schimbat permisul auto. Modificare importantă pentru şoferi
Când trebuie schimbat permisul auto. Modificare importantă pentru şoferi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Doliu în familia regală din Marea Britaniei după ce Regele Charles a fost...
Doliu în familia regală din Marea Britaniei după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul trist făcut în urmă cu puțin timp
Clasa de mijloc, distrusă de măsurile socialiste. Românii care muncesc, cocoșați de taxe...
Clasa de mijloc, distrusă de măsurile socialiste. Românii care muncesc, cocoșați de taxe și inflație
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi