Life

Elena Chiriac, scoasă din sărite de Alex Delea de la Survivor România: „Ai probleme!”

Elena Chiriac a avut o discuție aprinsă cu Alex Delea de la Survivor România, reproșându-i că este mult prea excesiv în comportamentul său. Luptătoarea de taekwondo i-a cerut să fie mai prezent în echipă.
16.05.2022 | 21:18
Elena Chiriac scoasa din sarite de Alex Delea de la Survivor Romania Ai probleme
Elena Chiriac și Alex Delea de la Survivor România nu se înțeleg. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac l-a luat la rost pe Alex Delea de la Survivor România, spunându-i că este un pic excesiv în felul în care se poartă, repezindu-se de multe ori și victimizându-se apoi.

Elena Chiriac, către Alex Delea de la Survivor România: „Ai probleme!”

Totul a pornit după ce Alex Delea a ridicat tonul la Marian Drăgulescu. Elena i-a luat apărarea gimnastului, neînțelegând cum Delea poate să aibă ceva împotriva lui, el fiind cel mai liniștit dintre toți.

ADVERTISEMENT

Delea a recunoscut că e conștient de efervescența și că felul său de a fi poate fi enervant pentru ceilalți, însă nu are cum să se schimbe. Alex a cerut să fie acceptat așa cum este el. Elena i-a zis că nimeni nu i-a cerut să se transforme de dragul celorlalți. I-a sugerat doar să se poarte altfel în timpul meciurilor.

Elena l-a întrebat dacă îl deranjează Marian pentru că este calm, iar Delea, mai agitat de fel, a zis că pentru el e o problemă liniștea lui Drăgulescu. Chiriac nu s-a putut abține și în acel moment i-a spus, fără menajamente: „Ai probleme!”.

ADVERTISEMENT

Delea a devenit individualist?

„Nu pot să mă abțin. O să încerc să remediez, dar e foarte greu”, a declarat Alex Delea la testimoniale.

„Vreau să înțelegi că pe noi nu ne ajută să ne spui de o sută de ori același lucru. Nu ne încurajează. Din contră… Marian a spus că își pierde încrederea în el”, i-a zis Elena Chiriac lui Alex Delea.

ADVERTISEMENT

Situația a rămas destul de incertă. Alex a spus că va fi mai atent atunci când va oferi indicații colegilor săi, însă în același timp a declarat că el nu înțelege cum este mai bine să se poarte, căci de la fiecare aude câte un reproș diferit.

Totodată, Elena a mai spus că a observat că în ultima vreme Alex Delea a început să fie ceva mai individualist, luptând mai mult pentru el, nu pentru echipă.

ADVERTISEMENT