Life

Elena Chiriac și Ionuț Popa îl pun la zid pe TJ Miles la Survivor: „Îl apreciez că a reușit să păcălească atâția oameni”

TJ Miles a fost luat din nou în vizor de colegii săi de echipă și nu numai. Ce au avut de spus „Tigrii”, Ștefania Stan, Ionuț Popa, Alex Nedelcu și Elena Chiriac despre el?
15.05.2022 | 21:01
Elena Chiriac si Ionut Popa il pun la zid pe TJ Miles la Survivor Il apreciez ca a reusit sa pacaleasca atatia oameni
TJ Miles, pus la zid de colegi, la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Nedelcu, Ionuț Popa, Elena Chiriac și Ștefania Ștefan au avut o discuție în care au vorbit despre atitudinea pe care TJ Miles o are. Concurenții sunt dezamăgiți de felul în care acesta se comportă. Ionuț Popa a declarat chiar că simte că s-a înșelat în privința colegului său.

TJ Miles, pus la zid de Ionuț Popa și Elena Chiriac, la Survior România 2022

„Tigrii” Ștefania Stan, Ionuț Popa, Alex Nedelcu, dar și Vulturul Elena Chiriac s-au strâns pentru a discuta despre atitudinea lui TJ Miles. Concurenții Survivor România sunt dezamăgiți de atitudinea colegului lor.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa a declarat că a realizat că Faimoșii aveau dreptate atunci când spuneau despre TJ că este individualist și că nu i-a luat mult pentru a-și arăta adevărata față.

„Din ce-am înțeles, nici la Faimoși nu avea o relație bună cu restul… Acum, se dă pe ceea ce era el… Este foarte greu să fii fake, să nu fi real, să nu tu. Pentru că, la un moment dat, nu o să mai poți și o să explodezi”, a spus „Tigrul” Ionuț Popa. 

ADVERTISEMENT

Totodată, Elena Chiriac le-a spus celor cu care discuta că îi pare rău de faptul că nu l-au cunoscut mai bine pe CRBL și s-au lăsat convinși de descrierea pe care i-a făcut-o TJ Miles.

„Mie îmi pare foarte rău pentru că nu ați ajuns să-l cunoașteți pe CRBL și l-ați văzut cum l-a descris TJ. N-a durat mult, cam o lună, ca Tigrii, foști războinici, să-ți dea seama cine este TJ. Nu știu pe cine să felicit, pe TJ că a putut să joace teatru atâta timp?

ADVERTISEMENT

Îl apreciez pe TJ că a reușit să păcălească atâția oameni…Deși mă enerva la maxim, până la urmă se pricepe la ceva… la teatru”, a spus Elena Chiriac.

Ștefania Stan, indignată de faptul că TJ l-a înjurat pe Alex Nedelcu

Ștefania Stan, pe de altă parte, s-a arătat indignată de faptul că TJ Miles l-a înjurat pe Alex Nedelcu în timpul jocului de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

„Când s-a enervat, a vorbit foarte urât cu Nede. Nu avea nicio relevanță cu jocul, cu sportivitatea, cu competiția… Nu se spun lucrurile astea, oricât de nervos ai fi… Acolo chiar și-a arătat adevărata față”, a declarat Ștefania Stan. 

ADVERTISEMENT