Sport

Gabriela Ruse, vacanță exotică alături de iubitul ei. Jucătoarea s-a fotografiat în ipostaze provocatoare

Jucătoarea română de tenis Elena Gabriela Ruse, aflată pe locul 87 WTA, își încarcă bateriile înaintea sezonului care începe pe 3 ianuarie 2022 într-o vacanță într-un loc exotic.
27.12.2021 | 12:59
Gabriela Ruse vacanta exotica alaturi de iubitul ei Jucatoarea sa fotografiat in ipostaze provocatoare
Elena Gabriela Ruse s-a dus cu iubitul ei într-o vacanță de vis., sursa foto: elena Gabriela Ruse instagram
ADVERTISEMENT

2021 a fost, pentru Elena Gabriela Ruse, cel mai bun an din carieră. A câștigat prima finală WTA, a mai jucat o finală în circuitul profesionist iar pe 18 octombrie a ajuns pe locul 83 în lume, cel mai bun ocupat de ea vreodată.

Elena Gabriela Ruse a făcut surfing și scufundări

Elena Gabriela Ruse și-a luat o binemeritată vacanță după un sezon în care s-a autodepășit. Începutul anului o prindea pe locul 159 WTA, iar acum se află pe 87, după ce pe 18 octombrie ajungea pe 83.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a preferat să nu își anunțe fanii de pe rețelele de socializare unde își face vacanța, e clar că alegerea este una de top. Cu foarte mult soare. O destinație exotică, unde Gabriela Ruse este acompaniată de iubitul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Ruse (@gabrielaruse)

Sportiva a dorit să arate admiratorilor ei câteva dintre trăirile pe care le are în timpul vacanței, iar cele zece fotografii puse pe contul personal de instagram au adunat aproape 3.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Elena Gabriela Ruse a fost înjvinsă în optimi la Saint Saudens de Alexandra Dulgheru

Antrenată de Andrei Cociașu, Elena Gabriela Ruse a avut un an fantastic. La Doha a fost eliminată în al doilea tur al calificărilor de germanca Laura Siegemund, după care a participat la patru turnee ITF, la Saint Gaudens (Franța, 60.000 de dolari premii totale) fiind învinsă în optimi de Alexandra Dulgheru.

Sezonul a continuat meciuri în calificări la French Open, Nottingham și Wimbledon, iar după un alt meci pierdut în optimi la un turneu ITF, a dat lovitura. S-a prezentat la startul calificărilor de la Hamburg, de care a trecut fără probleme, dar a fost doar elanul.

ADVERTISEMENT

Elena Gabriela Ruse a câștigat primul titlu WTA al carierei la Hamburg

Pe tabloul principal a avut parte de adversare mai bine clasate ca ea în ierarhia mondială, dar a trecut fără prea mari emoții de toate. Le-a eliminat în două seturi pe elvețianca Jil Belen Teichmann (cs 6) și germanca Anna Zaja, după care le-a învins în decisiv pe americanca Danielle Rose Collins (cs 4) și ucraineanca Dayana Yastremska (cs 1).

În finală a întâlnit-o pe germanca Andrea Petkovic, de care a dispus cu 7-6 (6), 6-4. A fost un meci cu scandal, dar, până la urmă, totul a fost bine pentru româncă. „Este foarte greu pentru mine să vorbesc. O felicit pe Andrea a făcut o săptămână excelentă.

ADVERTISEMENT

A fost o plăcere să joc împotriva ei, mai ales că urmăream meciurile ei încă de când eram mică. Este cea mai importantă performanță a carierei. Vreau să mulțumesc sponsorilor, tuturor celor care au făcut posibil acest turneu.

Le mulțumesc fanilor din tribune, în special celor români. Și, desigur, antrenorului meu, știu că nu este ușor să lucreze cu mine”, a declarat Ruse la finalul confruntării.

Elena Gabriela Ruse a fost învinsă în finală la Palermo de Danielle Rose Collins

După două săptămâni, Elena Gabriela a jucat, din nou, o finală WTA, la turneul de la Palermo. Și acolo a trrecut de două meciuri în calificări, iar în drumul spre ultimul act le-a învins pe Mandy Minella (Luxemburg), Teichmann (cs 3, care s-a retras înaintea meciului), Lucia Bronzetti (Italia) și Ocean Dodin (Franța).

Finala a jucat-o împotriva lui Collins, principala favorită, în fața căreia a cedat cu 6-4,6-2. „Vreau să o felicit pe Danielle, a jucat excelent. Te respect foarte mult, nu am avut experiențe prea plăcute la ultimul meci, dar e în regula, e normal. Așa este în tenisul feminin. Aș vrea să-i mulțumesc antrenorului meu, prietenilor mei italieni și vă mulțumesc că m-ați susținut.

Nu mă simt prea bine, știu că nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar e normal când joci atâtea meciuri la un asemenea nivel. Sunt foarte mândră de mine și de ce am realizat, pentru că nu mi-a fost ușor să ajung într-o a doua finală consecutivă. Vă mulțumesc” , a spus ea, la final.

 

ADVERTISEMENT