News

Elena Gheorghe a plâns, după scrisoarea citită de Costin Gheorghe la Exatlon! Ce s-a întâmplat la Kanal D

08.04.2019 | 16:55
Elena Gheorghe, împreună cu fratele său, Costin
ADVERTISEMENT

Momente emoționante pentru Elena Gheorghe. Fratele îndrăgitei artiste a făcut-o să plângă după scrisoarea citită chiar în timpul concursului Exatlon, producție cu care Kanal D își propune să cucerească audiențele și în această primăvară.

Elena Gheorghe, emoționată până la lacrimi de fratele său la Exatlon

În urmă cu o zi, echipa Faimoșilor a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă. Concurenții aflați departe de casă, tocmai în Republica Dominicană, au avut ocazia să citească scrisori primite de la cei dragi.

ADVERTISEMENT

Fratele Elenei Gheorghe, Costin, a fost atât de emoționat de scrisoarea primită de la sora sa, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Același lucru i s-a întâmplat și îndrăgitei cântărețe, în momentul în care a văzut reacția fratelui său.

Costin, fratele Elenei Gheorghe este concurent la Exatlon
Costin, fratele Elenei Gheorghe este concurent la Exatlon

Reacția Elenei Gheorghe, după ce fratele său a plâns la Exatlon

Sper să nu-mi șterg tot machiajul,  nu de alta, dar sunt la un videoclip și mai avem de filmat. Mi-e dor de el, după trei luni în care l-am văzut la televizor, nu i-am auzit vocea, și atunci când aveam atâtea întrebări să-i pun. Nu am stat atât de departe de Costin, dar e clar că dorul își spune cuvântul, suntem frați, sângele apă nu se face” , a declarat Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Elena Gheorghe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Cornel. Cei doi sunt împreună de 14 ani și au doi copii minunați. Recent, cântăreața a vorbit despre relația cu sufletul său pereche.

Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. (zâmbește) Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. La început, părea că suntem mult prea diferiți, însă ne-a legat o prietenie sinceră, care cred că este o bază extraordinară și acum în relația noastră. Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu pentru că ne simțim bine împreună”.

ADVERTISEMENT