News

Elena Gheorghe a plâns, după scrisoarea citită de Costin Gheorghe la Exatlon! Ce s-a întâmplat la Kanal D

08.04.2019 | 16:55
Elena Gheorghe, împreună cu fratele său, Costin
ADVERTISEMENT

Momente emoționante pentru Elena Gheorghe. Fratele îndrăgitei artiste a făcut-o să plângă după scrisoarea citită chiar în timpul concursului Exatlon, producție cu care Kanal D își propune să cucerească audiențele și în această primăvară.

Elena Gheorghe, emoționată până la lacrimi de fratele său la Exatlon

În urmă cu o zi, echipa Faimoșilor a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă. Concurenții aflați departe de casă, tocmai în Republica Dominicană, au avut ocazia să citească scrisori primite de la cei dragi.

ADVERTISEMENT

Fratele Elenei Gheorghe, Costin, a fost atât de emoționat de scrisoarea primită de la sora sa, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Același lucru i s-a întâmplat și îndrăgitei cântărețe, în momentul în care a văzut reacția fratelui său.

Costin, fratele Elenei Gheorghe este concurent la Exatlon
Costin, fratele Elenei Gheorghe este concurent la Exatlon

Reacția Elenei Gheorghe, după ce fratele său a plâns la Exatlon

Sper să nu-mi șterg tot machiajul,  nu de alta, dar sunt la un videoclip și mai avem de filmat. Mi-e dor de el, după trei luni în care l-am văzut la televizor, nu i-am auzit vocea, și atunci când aveam atâtea întrebări să-i pun. Nu am stat atât de departe de Costin, dar e clar că dorul își spune cuvântul, suntem frați, sângele apă nu se face” , a declarat Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Elena Gheorghe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Cornel. Cei doi sunt împreună de 14 ani și au doi copii minunați. Recent, cântăreața a vorbit despre relația cu sufletul său pereche.

Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. (zâmbește) Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. La început, părea că suntem mult prea diferiți, însă ne-a legat o prietenie sinceră, care cred că este o bază extraordinară și acum în relația noastră. Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu pentru că ne simțim bine împreună”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri