Life

Cum arăta Elena Gheorghe în adolescență. Cântăreața este complet diferită acum

Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase cântărețe de pe plaiurile mioritice, însă în trecut arăta complet altfel. Vedeta avea câteva kilograme în plus.
18.01.2022 | 19:55
Cum arata Elena Gheorghe in adolescenta Cantareata este complet diferita acum
Cum arăta Elena Gheorghe în anii adolescenței. Artista avea câteva kilograme în plus. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arăta îndrăgita artistă în copilărie? Ei bine, vedeta în vârstă de 36 de ani părea foarte matură la 14 ani, asta și datorită formelor pe care le avea.

Adolescența cântăreței este marcată de ceva kilograme în plus, situație prin care nu a trecut nici măcar în perioada în care a fost însărcinată.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe s-a schimbat enorm de atunci și până în prezent, asta pentru că se bucură de forme fizice de invidiat pe care le menține datorită unui stil de viață sănătos.

Cum arăta Elena Gheorghe în anii adolescenței. Artista avea câteva kilograme în plus

De asemenea, o altă schimbare suferită de Elena Gheorghe în ultimii ani este nuanța părului. Per total, vedeta este mulțumită cu aspectul fizic de acum și se acceptă.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a învățat să pună mare accent pe ceea ce consumă, de aceea se axează pe alimente bio. În plus, ține cont de benefiicile pe care le au produsele asupra organismului său.

„Pentru cei care au zis că m-am schimbat mult de atunci, aşa e, au dreptate. Acolo aveam 14 ani, cântăream cât nici în sarcină n-am avut şi aveam nuanţa mea naturală la păr, dar tot frumoasă eram.

ADVERTISEMENT

Cel puţin aşa mă văd eu acum. Mă iubesc şi mă accept în orice etapă a vieţii mele. Au fost unele momente când nu m-am acceptat.

Am fost foarte rea cu mine şi aceste lucruri au avut repercusiuni, dar din greşeli învaţă omul”, a dezvăluit Elena Gheorghe despre perioada în care avea 14 ani, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Frumoasa blondină a vorbit și despre pasiunea sa pentru muzică. Cântăreața cochetează cu cântatul încă de mic copil, fiind împinsă de la spate de mama sa, care este solistă de muzică populară.

Elena Gheorghe a văzut un exemplu foarte bun în femeia care a adus-o pe lume. În caz contrar, dacă nu ar fi ajuns vedetă, artista spune că i-ar fi plăcut să ajungă manager muzical.

„Cât despre pasiunea mea pentru muzică încă arde în mine şi mai zace atâta talent pe care n-am avut răbdare să-l descopăr, să-l scot în lumină”, a mai spus cântăreața, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT