Life

Elena Gheorghe, apel pentru toți părinții. Ce a pățit fetița vedetei: „Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii”

Elena Gheorghe, apel pentru toți părinții. Ce a pățit fetița cântăreței, Amelie. Micuța a fost recent internată în spital.
27.03.2023 | 15:05
Elena Gheorghe apel pentru toti parintii Ce a patit fetita vedetei Sunt mult mai agresive iar spitalele sunt pline de copii
Elena Gheorghe a lansat un apel pentru toți părinții. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a făcut un apel pentru toți părinții pe rețelele sociale, la puțin timp după ce fetița ei a ajuns pe mâinile medicilor. Amelie a fost internată în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Elena Gheorghe a lansat un apel pentru toți părinții. Fetița vedetei a ajuns recent la spital

Cântăreața i-a avertizat pe părinți să fie foarte atenți la copiii lor în această perioadă, mai ales la cei care frecventează colectivitățile. În această perioadă circulă multe viroze și chiar fiica ei a suferit de această afecțiune.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Amelie a ajuns să fie internată la spital, acolo unde se află mulți părinți cu copii. Elena Gheorghe a fost și ea alături de micuță, așa că le-a spus și altor părinți să fie grijulii cu cei mici.

Virozele sunt foarte agresive, iar fiica ei a avut simptome precum febră, durere de cap și nas înfundat. Din fericire, Elena Gheorghe și fiica ei nu au stat prea mult la spital, deoarece medicii i-au prescris micuței medicamentele necesare.

ADVERTISEMENT

“Mulțumim din suflet pentru toate mesajele și toată grija pe care ne-o purtați. Mâine, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca acasă. Aveți mare grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc, care dau bătăi de cap tuturor inclusiv cadrelor medicale.

Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat. A doua zi a consultat-o medicalul care ne-a prescris antibiotic”, a povestit Elena Gheorghe pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Cornel Ene

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt împreună de 18 ani și au doi copii, Nicholas și Amelie. Cei doi soți o au relație armonioasă și se bucură de viața alături de copiii lor, dar artista a recunoscut că există și neînțelegeri uneori.

Cântăreața și partenerul ei de viață se ceartă adesea din motive profesionale. “Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem fervent ideile și câteodată ies scântei”, a declarat vedeta pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cei doi au reușit să găsească soluția pentru astfel de neînțelegeri. Comunicarea este foarte importantă în căsnicia lor, iar atunci când unul dintre ei este nervos, celălalt așteaptă să se calmeze.

ADVERTISEMENT