Life

Elena Gheorghe, artista cu cel mai bun live, premiată la RMA 2022, dezvăluie secretul din spatele succesului

Elena Gheorghe a primit premiul pentru cel mai bun live, în cadrul galei Romanian Music Awards 2022 de la Râmnicu Vâlcea, care a avut loc pe 22 septembrie.
23.09.2022 | 12:24
Elena Gheorghe artista cu cel mai bun live premiata la RMA 2022 dezvaluie secretul din spatele succesului
Elena Gheorghe, cântăreață. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe este una dintre artistele premiate la Romanian Music Awards 2022. Cântăreața care în ultimii ani s-a reprofilat pe muzica de petrecere, fără să ignore și alte registre, a vorbit despre importanța trofeului pe care l-a primit la Râmnicu Vâlcea.

Elena Gheorghe, cel mai bun show live, premiată la Romanian Music Awards 2022

Artista a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, cât de mult contează premiul pe care l-a primit. Ne-a dezvăluit, totodată, și secretul din spatele succesului ei.

ADVERTISEMENT

Interpreta a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun live/ show” și nu și-ar fi imaginat că prestațiile sale artistice de-a lungul ultimului an îi va aduce acest premiu important.

Evident, nu este singura recunoștință de-a lungul carierei sale. Totuși, acesta se adaugă la lista de trofee și premii câștigate în tot acest timp, motivând-o și mai mult să își continue drumul pe care a pornit.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să am eu cel mai bun live fără să am cei mai buni instrumentiști”

„În sine, nominalizarea și premiul încununează munca noastră. Spun a noastră pentru că nu pot să am eu cel mai bun live dacă nu am și cei mai buni instrumentiști lângă mine”, ne-a declarat Elena Gheorghe la scurtă vreme după ce a ridicat trofeul.

Întrebată cum reușește să ducă la bun sfârșit fiecare show și să fie, iată, apreciată de fiecare dată, vedeta a spus că marele secret vine din buna colaborare cu echipa sa, căci de una singură nu ar fi reușit să fie în vârf.

ADVERTISEMENT

Nu doar talentul și capacitatea de a cânta live reprezintă pentru cântăreață cele mai mari atuuri, ci mai ales munca nevăzută care stă în spatele fiecărui spectacol. Mai mult, și ținutele pe care le poartă atrag deseori atenția fanilor.

Secretul vedetei: muncă + plăcerea de a cânta

„În primul rând, nu știu dacă e un secret, dar fiecare show necesită foarte multă muncă. Apoi e plăcerea cu care cânți. Deci munca și plăcerea, acestea sunt cele două ingrediente care funcționează la mine”, a mai spus Elena Gheorghe pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„M-au felicitat pentru premiu familia și prietenii. Sunt foarte mândri. Mă bucur că le pot oferi bucuria asta. O să pun trofeul pe lângă celelalte premii câștigate. O să stea la loc de cinste”, a completat Elena.

Elena Gheorghe a devenit cunoscută cu trupa Mandinga

Elena Gheorghe a devenit cunoscută datorită proiectului Mandinga, în urmă cu mai mulți ani. Primul hit răsunător cu formația din care a făcut parte a fost „Soarele meu”, după care au urmat alte melodii. După ce s-a despărțit de colegii de trupă, artista s-a axat pe cariera solo, un pariu pe care l-a câștigat, la ora actuală fiind una din cele mai solicitate cântărețe de la noi pentru evenimente.

Elena și-a schimbat destul de mult repertoriul în ultimii ani. Vedeta s-a adresat unei noi nișe, abordând muzica tradițională cu influențe aromâne și machidonești. Una din cele mai de succes piese ale cântăreței după ce a făcut această importantă schimbare este „Lună albă”, extrem de ascultată mai ales la nunți și botezuri.

Elena a bifat și participarea la Eurovision, cu melodia „Balkan girls”, în urmă cu 13 ani. Deși a ocupat doar locul 22, clasându-se peste Regatul Unit, Spania și Finlanda, melodia a fost destul de populară în anul 2009, fiind difuzată la radiouri în heavy-rotation. Melodia a făcut o impresie plăcută și în rândul fanilor Eurovision de peste hotare.

 

ADVERTISEMENT